maanantai 15. lokakuuta 2012

terveisiä syksystä. villasukat ja viltit on kaivettu kesäjemmoistaan esille ja tuntuu että kodistakin tulee syksyisin paljon...no, kodikkaampi, kun ulkona on pimeää ja sataa kaatamalla. en ole varsinaisesti tee-ihmisiä mutta garantin teepakkaukset ovat nykyisin niin houkuttelevia että menin ja ostin jopa kahta laatua.
muuten tää elämä onkin sitten sitä samaa tuttua, mutta on meillä kyllä yksi uutuus-uutinen:
päiväkotipaikka naapurustossa (jee!) on plakkarissa ja Astrid aloittaakin förskolanin jo joulukuussa. voi että, milloin siitä vauvasta tuli niin iso tyttö?

/ greetings from autumn. it is rainy and dark outside, kind of cosy though. even if i am not really a tea-person, i did but some at home. for celebrate autumn? maybe yes, but the biggest reason were these great packages from label garant .
it feels i haven`t update my blog for ages, but at least i have real news this time: Astrid got herself a place in a kindergarden or förskolan at the neighborhood and she starts it on december. exactly when did she became that big? my baby-girl...

3 kommenttia:

 1. niin ne vaan kasvaa! :) pakko hierasta silmiään, että onko tossa alimmassa kuvassa meen poika :D ihan samanlainen body ja hiukset! Meen pojalla vaan asteen vaaleemmat kutrit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee, kiva jos lapset on salaa kaksoset :D

   Poista
 2. heips! onnea astridin tarhan aloitukselle sinne joulukuulle! mukavaa muutenkin seurata värikästä syksyä - ainakin kuvien kautta ;)

  VastaaPoista