lauantai 20. lokakuuta 2012

neiti nej

meidän kaksiossa ei ole tilaa lastenhuoneelle, mutta onneksi olohuone on niin iso että sen pystyy jakamaan sohvalla kahteen osaan. sohvan taakse järjestettiin Astridille leikkinurkkaus - jos nyt vaikka saisi lelut pysymään yhdessä osassa asuntoa? toiveajattelua ehkä, mutta ainakin viininpunainen vinyylinojatuoli on mukava lukupaikka ja sopivan matala kiipeämiseen.
Astrid on saanut lempinimekseen nej  ("nyt mennään syömään aamupalaa" - "nej", "pestäänkö hampaat?" - "nej", "laitetaan kengät jalkaan - "nej") - onkohan tämä nyt sitä kuuluisaa uhmaikää? neiti nej on myös oppinut laittamaan pipon ihan itse omaan päähänsä. se on ehdottomasti tämän hetken kuumin asuste, sekä sisällä että ulkona.

 / our home is kind of small and Astrid doesn`t have a room of her own. luckily our living room is so big that it can easily be shared in two. and so we did, Astrid got a play corner right behind the sofa.
little missy has also got herself a nickname no. if i say "now lets go and have some breakfast" the answer is most likely "no". this must be the famous age were we are being tested as parents. i guess it is not last of its kind.
the little miss no also learned how to put a beanie on her head and so it is, on her head, all the time.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin monesti se olohuone (ja/tai keittiö) on mieluisampi leikkipaikka kuin ns. lastenhuone, vaikka sellainenkin meillä on. On niitä leluja tosin välillä eteisessäkin asti, mutta mun mielestä se vaan tuo sitä elämän tuntua, ettei ihan kaiken tartte siellä "leikkihuoneen" sisällä olla ja tapahtua ;)

  VastaaPoista
 2. Varmasti söpö leikkinurkkaus ♥ Mutta että lelut pysyisivät jossain yhdessä paikassa-ei onnistu ainakaan meillä! Lekut ajautuvat kaikkiin viiteen huoneeseen ja keittiöön ja kylppäriin ja saunaankin! :D

  VastaaPoista
 3. yksivuotiaan mielestä on näköjään erityisen hauskaa kuljetella leluja ympäri ämpäri asuntoa, eli todellakin ylipositiivista toiveajattelua että ne i k i n ä pysyisivät yhdessä paikassa....hyvä yritys kuitenkin, ja nyt leluilla on ainakin oma hylly :)

  VastaaPoista
 4. Minulla oli lapsena tuollainen kolmoskuvan alaston nukke! Nyt tuli flashback lapsuuteen! :o

  VastaaPoista