maanantai 22. lokakuuta 2012

little people

eilisen kirppispäivän parasta antia oli tämä huikea löytö naapuripöydästä. fisher pricen nostalginen little people-parkkihalli, bussi ja lentokonesetti plus tosi monta pikkuihmistä, autoa ja helikopteri saivat meiltä uuden kodin. retrolöytö on paras löytö, varsinkin kun tälläisillä leikin itsekin lapsena.
vaan saas nähdä kumpi näillä nyt päätyy leikkimään, Astrid vaiko sen äiti?

/ yesterday i found these fisher price little people-vintage toys from flea-market. a really nostalgic stuff, i used to play with same kind of toys back in the 80s. we`ll see whose favorite toys these are going to be, mine or Astrids?

10 kommenttia:

 1. I had this set too but I chewed the ears off the dog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I chewed my favorite teddybears nose - maybe it looked like a candy?

   Poista
 2. Meilläkin oli tuollainen lapsena ja nyt lapseni saavat leikkiä sillä mummolassa! Ja se on ihan hitti! Erittäin hyvä löytö!

  VastaaPoista
 3. Huh,johan olet ison setin löytänyt! Mikä tuuri! Minäkin muistan omasta lapsuudestani samantapaisilla hahmoilla ja leluilla leikkineeni.
  Hei, sehän on hienoa jos sekä äiti että lapsi tykkäävät löydöistä, pääsette leikkimään yhdessä :) Mikäli suostutte jakamaan leluja.. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, saa nähdä miten sen jakamisen kanssa käy :)

   Poista
 4. voih, en kestä! just samat mitä meilläkin oli lapsena - lentokenttä, jossa oli matkalaukkuhihna ja koulu. nuo uudet fisher pricet on jotain NIIIIIN muuta (meillä on esim kirpparilta ostettu nykyajan hotelli).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. välillä miettii että miks noista on pitänyt tehdä erinäköisiä, tai tekisivät vaikka uuden "retro-painoksen" leluista, ihan varmaan menis kaupaksi! meilläkin on niitä uusia ukkeleita ja autoja, toisaalta ainakin ne ihmiset on niin isoja mötiköitä että ovat vähän turvallisempia kun kuitenkin joutuvat suuhun :)

   Poista
 5. Little people - better than Star Wars vintage :)

  VastaaPoista