torstai 18. lokakuuta 2012

jumitus

olen tullut siihen pisteeseen että blogitekstini joko ärsyttävästi toistavat itseään tai sitten kirjoitan vain valittaakseni, ettei minulls ole aikaa kirjoittaa - tätäkö on täydellinen jämähdys?
syyslomaa ja inspiraatiota odotellessa keskityn syömään keskivertoja lounaita liian meluisassa työpaikkaruokalassa (joissa jännittävin momentti lienee se, mistä ruokalaji nimeltään sussies delikatess voi koostua), järjestelemään tussit ja maalit järjestykseen tuhannennen kerran ja tuijottelemaan postikorttikokoisia kuvia ihanista maalauksista. hoh-hoijaa.

/ i am stuck in my blogging career - it feels i`m only writing about the same things or that i am just complaining that i haven`t got time to write at all. is this supposed to be a writers block? oh well, maybe i just need a short break. meanwhile i can focus on eating lunches in a way too noisy school cafeteria wondering what a meal like sussies delicatess actually is, organizing pencils and brushes for thousands and thousands of times and staring at my postcard-size artworks at the wall. my autumn-holiday is soon here, and this time i really really need it.

8 kommenttia:

 1. voi, blogijämähdykset on NIIN tuttuja. Pahinta on, kun hommaan tulee paineita. Mutta just silloin hengähdetään ja odotellaan sitä uutta inspistä!
  Sun blogi on ihana, värikäs ja elämänmakuinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristyksestä! Ja niinpä, ei pitäis ollenkaan ottaa paineita: jos ei ehdi niin ei ehdi, no can do. Inspistä odotellessa :)

   Poista
 2. Mulla bloggaus (ja myös muiden blogien lukeminen) jumahti muutamaksi kuukaudeksi kokonaan. Ideat ja inspiraatio purkaantuvat kausittain: omia uusia postauksia odottaa linjoilla viitisen kappaletta.

  Nyt myös kahlaan yökaudet vanhoja suosikkeja systemaattisesti läpi. Lentävää perhosta oli kova ikävä, huomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos! Sun kommenttejankin on nimittäin ollut ikävä :)

   Poista
 3. Ei saa stressata! Ja terkkuja.

  VastaaPoista
 4. Hope you are ok. Have a good rest at Autumn break and I like reading your blog! :)

  VastaaPoista
 5. Thanks, I am ok, just a bit frustrated sometimes, mostly because lack of time. But it is temporary, that`s for sure :)

  VastaaPoista