maanantai 24. syyskuuta 2012

syys

tänään ollaan käyty maanantaiseen tapaan puistoilemassa ja kuvatkin muistuttavat erehdyttävästi pari viikkoa sitten ottamiani, vain pipon väri on eri.
ilma on muuttunut viileän raikkaaksi, ihana syys on viimein täällä! lapsosen päiväunetkin venähtivät melkein kolmituntisiksi raittiissa ilmassa ja sillä välin ehdin vaikka mitä: kävellä pitkän lenkin, treffata lounasnälkäisen magnuksen jonka kanssa syötiin Ellen Key-puiston kupeessa kaikessa rauhassa lounasleivät, sekä käydä ruokaostoksilla.
tänään Astridin kyyditykseen pääsi ensi kertaa vedettävä ja kilkattava retrokilppari, jota on aiemmin vähän ujosteltu ehkä juuri sen ei-niin-hiljaisen-kilinän takia. keskittynyt leikki kesti vaikka kuinka kauan ja siihen sovellettiin myös taaksepäin kävelyä, taitoa jonka neiti on oppinut vastikään.
minua taas jännittää loppuviikko: lähden keskiviikkona kurssille suomeen ja olen poissa kokonaiset neljä päivää ja neljä yötä! miten ihmeessä niin pitkän ajan kestää ilman lasta?

/ we`ve been in the park today and the photos i took are really similar to the ones i took few weeks ago. the autumn and the chilly weather is finally here, yey! i just love autumn. Astrid slept almost three hours long nap in the fresh air, and i got time to walk, meet magnus and eat some lunch togehter without any hurry, as well as shop some groceries. a lovely day!
i`m a bit concerned about the week: i`m going to a course to finland and are going to be away for four whole days! how on earth am i going to manage without Astrid?

4 kommenttia:

 1. OTA LAPSI MUKAAN!!!!!!!!!!!! ARJA HOITAA????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, lapsi pääsee ens kerralla mukaan, koulutuksessa on onneksi kaksi osaa ja sit pääsee Arja-täti hoitamaan :)

   Poista
 2. heissan! harvakseltaan ehdin kommentoimaan, mutta ihana nähdä aina näitä sun kuvia ja kuulumisia :) nyt mennään ristiin, sillä me tullaan viikonloppuna tukholmaan. kävin taas lueskelemassa sun aiempia tukholmavinkkejä! nyt on aikaa kierrellä vain se yksi päivä. onko sulla viime hetken spesiaalivinkkejä antaa? ;) viimeksi syötiin urban delissä ja oli aivan ihana,mahtava ruoka ja fiilis. meidän edith 2,5v jorasi terden penkillä ja muutenkin ruoka oli tosi freesiä ja maukasta, juuri mun makuun!
  jos sulla on jotain mielessä niin kerro ihmeessä :) tarkoitus on pörrätä kaupoissa ja kahviloissa, puistoissa- kenties ehditään johonkin näyttelyyn.
  varmasti on outoa olla erossa lapsesta, tsempit! varmasti on ihanaa, mutta myös ikävää! mä en ole juurikaan ollut erossa lapsista. tyyliin synnytyssairaalassa (kahdesti esikoisen jälkeen). sitäkin mietin täällä, että oiskohan ne mini rodinin talvikamppeet siellä edullisempia? joko sä oot tehnyt astridille talvivaatehankintoja?
  kuulostaa ihanalta sun maanantai!

  mukavaa päivää, me syödään kasvissoppa ja lähdetään raikkaaseen ilmaan puistoilemaan!
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Leena!
   Kiva kuulla että tykkäät kuvista ja kuulumisista! Ja eiks ookkin Urban Deli vaan ihan mahtava? mä en oo IKINÄ saanut siellä pahaa ruokaa :D Eli vinkkaan uudelleen Urban Delin. Meille se on just nyt tosi kiva paikka koska vieressä on leikkipuisto jonne Astrid pääsee jaloittelemaan.
   Jos söderiin päädytte niin Nytorgetin kulmilla on myös ihana Pärlans cafe, jonne kannattaa piipahtaa ihan vaan aistimassa fiilistä ja ehkä ostamassa muutamat käsinpyöritetyt kofektyyrit!
   Veeralle laitoin listasin muutama viikko sitten vinkkejä, joten kurkkaas tänne:
   http://perhonenlensi.blogspot.se/2012/08/mukava-lauantainen.html

   ja täältäkin voi löytyä ajankohtaisia vinkkejä:
   http://www.alltomstockholm.se/

   Mini Rodinin suomen hinnoista mulla ei oo mitään hajua, mutta kandee kattoa valmiiks nettikauppojen hinnat ja verrata sit täällä. Täällähän ON mini rodinin tehtaanmyymälä mutta se on just nyt kiinni (tyypillistä!) koska on ilmeisesti muuttamassa. Toisaalta se oli aika kaukana ja meillä meni ainakin kolme tuntia outlet-reissussa. nojoo, ehkä suurin osa ajasta pähkäiltiin että mitä ihkuja vaatteita ostettiin. Muuten aika kattava liike on södermalmilla ja NK:lla, ja ainakin St.Eriksplanin ja söderin Uni-liikkeet myy mr:ää.
   Meidän talvikamppeet on hankittu melkein, ei oikein olla vielä perillä että mitä se napero oikeen tarvitsee ja mitä ei joten ajateltiin hankkia sitämukaa kun tulee tarve. haalari, se isoin stressi, on onneksi jo kaapissa valmiina käyttöön!

   Toivottavasti teille tulee mahtava Tukholmapäivä!

   Poista