sunnuntai 9. syyskuuta 2012

juhlahumua

viikonloppu on hujahtanut maakuntamatkailussa. ystäväpariskunta larsson nimittäin otti ja meni naimisiin las vegasissa, ja juhlat ystäville ja suvulle järjestettiin lauantaina dalahevos-idylli morassa taalainmaalla. ruotsissa on aika yleistä järjestää lapsettomat häät tai juhlat vain aikuisille, joten meillekin tämä viikonloppu oli erityinen: ensimmäinen yö ilman Astridia. aluksi juhliin matkustaminen arvelutti, mutta sitten päätettiin vaan lähteä - joskus kai sitäkin on kokeiltava.
hääjuhla vietetiin punaisessa ladossa keskellä kaunista syysmaisemaa. syötiin hyvin ja skoolailtiin hääparille, ja illemmalla pistettiin jalallakin koreaksi. ja vaikka kerrankin olisi saanut nukkua aamulla pitkään, me herättiin tavan kangistamina jo kello seitsemän, huh.
oli kieltämättä ihan mukavaa matkustaa ja ruokailla keskittyen vain itseensä ja joutumatta juoksemaan yksivuotiaan perässä, mutta vielä mukavampaa oli tietää ettei kotona ollut hätäpäivää kun luotto-lastenhoitajat hoitivat tehtävänsä kunnialla ja Astrid oli ollut kiltisti ja tyytyväinen koko vuorokauden. ehkä sitä uskaltaa siis lähteä ulos joskus toistekin.

/ this weekend has been a different one: it has been the first one for us without Astrid.
we were invited to a wedding-party in mora because our friends, the larssons, got married in las vegas and they wanted to celebrate with friends and family and have a big party. so we travelled for four hours by train to dalarna, where the party was held.
it was a first time for me to visit the cute small town full of dalahästarna (the dala-horses) and red tree houses. the party was really nice and it was actually refreshing to spent the weekend by ourselves, specially when we knew that Astrid wasn`t longing after us at all. she had been happy and a really clever girl the whole weekend. it seems it is always harder for parents to take the first step...and yes, we did call kind of often home. just to check. just in case.

6 kommenttia:

 1. Glad you had a good trip. Whenever we take time away from the children we seem to end up talking about them the whole time! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yap, that is exactly what we did. we also looked at some photos of her kinda often :)

   Poista
 2. Luottolastenhoitajat kiittää Astridin lainasta,oli niin kivaa:) Milloinkas lähdette seuraavalle lomalle??Halauksia A- pupuselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos itsellenne, hyvä että oli kivaa :)

   Poista
 3. joo se eka yö on pahin! meilläkin pikkuinen oli vähän päälle yksi kun oli ekan kerran yökylässä, mutta hyvin siitä selvittiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi selvittiin mekin, en olisi uskonut! muttei ilman Astridin valokuvia joita pystyttiin pahimmassa ikävyyspuuskassa katselemaan :)

   Poista