tiistai 28. elokuuta 2012

raw food

viherkassin eli gröna kassenin ensimmäinen ruokalaji oli trendikkäästi raw food, suomeksi siis raaka ja kypsentämätön ruoka. ensireaktio reseptistä oli nälkä, mutta porkkana-kesäkurpitsa-punasipuli-broccoli-omenasalaatti olikin yllättävän täyttävä ja hasselpähkinäkreemi suorastaan taivaallisen hyvää. salaatista tuli niin reilu että sitä syötiin eilen isot annokset, tänään lounaaksi ja vielä siitä riitti toiseksi illalliseksikin.
mainion pähkinäkreemin salaisuus oli hasselpähkinöiden ja soijakastikkeen sekaan muussatut aurinkokuivatut tomaatit. aijai, nam-nam.

/ first meal in green food bag or gröna kassen we ordered was raw food. it was a huge vegetable salad served with heavenly hazelnut creme and we ate it yesterday as dinner and today both as lunch and dinner. my first reaction after reading a recipe was hunger, but combination was actually really filling and, most important, really tasty.
the secret of the gorgeous hazelnut creme was sun dried tomatoes mixed with nuts and japanese soya sauce. d-e-licious.

3 kommenttia:

  1. Voitko jättää meille makupaloja toivoo sisko ja sen äiti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lähettäisinkö postissa vai tuutteko tänne syömään?

      Poista
    2. Ihan vaikka postissa:)

      Poista