torstai 12. heinäkuuta 2012

matkailua ja juhlallisuuksia

hei pitkästä aikaa!
me ollaan sukuloitu skånessa ja blogitauko on venähtänyt - olen saanut vakavia vieroitusoireita kun en ole päässyt päivittämään. mutta tauko on ollut ansaittu sillä tämä blogi täyttää tänään tasan vuoden! vau! bloggaaminen on ylittänyt kaikin puolin odotukseni ja kyllä, aiheuttanut riippuvuutta hyvissä määrin. jatkoa siis seuraa, on tää niin vaan kivaa.

skånessa vierailtiin magnuksen siskon luona jossa vietettiin aikaisia ja epävirallisia Astridin yksivuotissynttäreitä samalla kun neidin serkku juhlisti kahta vuottaan. farmor oli ommellut sankareille kangasviirit joihin numeron paikan voi vaihtaa kun vuosia tulee lisää, kätevää. Astrid tykkäsi leikkiä serkun leluilla, erityisesti dubloilla ja nukeilla, ja otti isommastaan mallia. kaupunkilaisnapero pääsi myös katsomaan lähimaatilalla kanoja ja kukkoja ja vierailemaan farmorin siirtolapuutarhalla.
viikon tärkein virstanpylväs olivat kuitenkin ensiaskeleet - nyt se vauva sitten jo siis kävelee, here we go!

/ last week we were in skåne in southern sweden meeting Magnus family. we also celebrated Astrid a bit early, because her cousin turned two years, so it was a double-birthday. Astrids farmor, grandmom, made her a pennons of fabric where you can switch the number every year. very clever.
the city-girl loved to play with her cousins toys and legos, visited a farm and met chickens for the first time ever and the most important - took her first steps. she is now walking! yey!

ps. this blog is also celebrating - i started it exactly one year ago! it is such fun and i am so hooked.

6 kommenttia:

 1. Välillä on hyvä pitää taukoa,että muistaa miksi blogia pitää. Minäkin olen nauttinut blogistasi varmasti melkein yhtä paljon kuin sinä sen päivittämisestä :)
  Mukavannäköiset synttärikemut. Ja ihanaa kuinka aina löydät niin värikylläisiä ja raikkaita kuvakulmia ja yksityiskohtia. Tulevat tarpeen tänne sadekelien keskelle... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kehuista - niitäkin on yhtä kiva saada kun blogia pitää :)
   toivottavasti teillä paistaa pian aurinko!

   Poista
 2. ensiaskeleet. voi vitsi, teillä mennään kohta sitten lujaa:D meillä ei pikkuherra ole vielä osoittanut kiinnostusta tuohon hommaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, täällä on full fart niinkuin ruotsiksi sanotaan, täysi vauhti päällä! tekis mieli hankkia kypärä ja polvisuojat kylmäpäiselle hurjapää-ipanalle ;)

   Poista
 3. Onnea onnea ihanalle pikkuneiti-blogille!!
  Sekin on kyllä jo lähtenyt kävelemään, niin kivaa luettavaa aina:)
  Haleja isosiskolta, teitä jo odotetaan!!!!

  VastaaPoista