tiistai 3. heinäkuuta 2012

magnus fotar

eilen käytiin päiväseltään helsingissä. koska itse olen asunut siellä monen monta vuotta ja kuvannut kaupungista tsiljoona kuvaa, annoin magnukselle pokkarin ja pyysin kuvaamaan kaupunkia ja matkaa. tällä kertaa esittelyssä siis en måndag i helsingfors av magnus.

/ yesterday we went to a day trip to helsinki. because i`ve been living there for many years, photographed it and know the city well, i asked magnus to take some photos of his (swedish) point of view. so let me present: a monday in helsinki by magnus.

4 kommenttia:

 1. It seems funny to see pavement and grass! When we visited the snow was the deepest I have EVER seen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. you definitely should visit helsinki in summer :)

   Poista
 2. moikkanen taas ja iso kiitos vinkeistä, joita listasit.
  kävikin niin, että lykättiin tukholman reissua ja oltiin juhannus suokissa. mutta nyt tärähtää ja lähdetään ensi viikolla liikenteeseen. tarkoitus valloittaa ruotsi, tanska ja norja. koko perhe. kääk. saa nähdä mitä siitä tulee. ensin tukholma, sitten kohti göteborgia ja siitä rannikkoa alas. iso loikka tanskan puolelle, vielä isompi loikka etelä-norjan puolelle. sitten kotiin.

  onko sulla vinkkejä tähän kiertueeseen? ootko matkannut paljon ruotsissa? hauskaa kyllä lähteä seikkailulle. luultavasti pyöritään tukholmassa vasta paluumatkalla. mutta jos sulla on joku paikka suositella niin kerro ihmeessä.

  olipa hauska nähdä kuvat helsingistä. joskus olen antanut kameran vanhimmalle lapselleni täällä kotona ja sekin on mielenkiintoista. tosin välillä voi tulla 30 otosta pelkästä pyykistä kuivaustelineellä:)

  ihanaa lomaa teille myös!

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, vähän myöhässä tulee vastaus koska ollaan oltu lomalla. mutta toisaalta, eipä mulla oo vinkkejäkään, en nimittäin tunne tukholmaa lukuunottamatta ruotsia juuri ollenkaan. pitäis hankkia auto ja päästä tutustumaan maahan oikein kunnolla.

   toivottavasti teille tulee mahtava matka! ja täällä otetaan sitten mielellään matkavinkkejä vastaan :)

   Poista