perjantai 1. kesäkuuta 2012

modernia lounasta

tänään oli taas asiaa moderna museetin eli MoMu:un. ja kun kerran siellä oltiin, päädyttiin lounastamaan museon ravintolassa, jota mainostetaan "tukholman kauneimmalla näköalalla". ulkona satoi kaatamalla vettä joten näköalan sijaan oli kivempi keskittyä itse ruokaan.   
annokseni nimi oli fina fisken ja olihan se aika kaunis (ja maukas) lautasellinen vihreää ja vaaleanpunaista, potutkin tarjoiltiin erikseen omassa purkissaan. vaaleanpunaiset pötkylät eivät muuten olleet mininakkeja, kuten itse ensin luulin, vaan vähän fiinimpejä retiisejä. Astrid ei piitannut omasta purkkiruoastaan, mutta äidin kala kyllä maistui, samoin annoksen herneet. taidetaan siis olla siinä pisteessä että lauantaikarkit ja muut herkut pitää syödä piilossa tarkkasilmäiseltä ja aika vaativaksi muuttuneelta neidiltä. se saattaa tarkoittaa ehkä myös vähemmän fika-herkuttelua blogissa, höh ja pöh.
modernan uunituoreeseen Explosion - måleri som handling -näyttelyyn en vielä tänään ehtinyt sen tarkemmin paneutua, mutta ajattelin mennä sinne heti ensi viikon alussa ja samalla katsastaa keskiviikkona avautuvan Yoko Onon näyttelyn - molemmat mitä luultavimmin todella näkemisen ja kokemisen arvoisia. reportaasia kesän taideannista siis luvassa!


/ we ate lunch today at moderna museets restaurant. i choose "a fine fish" and the plate was really beautiful with green and pink colors. the pink ones weren`t small sausages, like i first thought, but pickled radish. goodies.
today i didn`t have time to look closer MoMus new interesting exhibition, Explosion, but i`m going to check it out next week as well as Yoko Onos exhibition, which opens next wednesday. probably very worth seeing, both of them. so there is going to be some art-blogging next week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti