lauantai 30. kesäkuuta 2012

loma

Magnuksen puolen vuoden mittainen loma alkoi. se tarkoittaa että meidän kesäloma alkaa n-y-t-----nyt!

tällä viikolla ollaan haettu naperolle passi, saatu vauvakyläilijöitä uppsalasta, katseltu ikkunan ohi leijailevia kuumailmapalloja ja käyty viimeinkin mini rodinin outletissa hägerstenissä - oijoijoi-joi-joi mikä paikka, suosittelen lämpimästi kaikille merkistä pitäville! mopo karkasi todellakin käsistä vaateihanuuksia hypistellessä ja nyt on sitten lapselle ensi talveksi toppahousut ja toppahanskat sekä muita ihania vaatteita kaapissa odottamassa pituuskasvua. 
Astrid on viime päivinä oppinut halailemaan nukkea, näyttämään omasta (ja äitinsä) naamasta nenän ja korvan sekä matkaamaan brion puukärryjen kyydissä kävelyn sijaan - yksi tavoista edetä, jos joku vain viitsii työntää. lempiasioita tällä hetkellä ovat kaukosäädin, kirjojen selailu sekä murujen poimiminen lattialta (kätevää jos ei jaksa imuroida.) 
minä sain vaihdettua napit lapsen kirppiskolttuun ja haaveilen pääseväni useammin käsitöiden kimppuun nyt kun nukutus sujuu jo helpommin, illassa on enemmän tunteja ja Magnuskin voi päivisin olla Astridin kanssa.
heinäkuuksi on luvassa vähän sitä sun tätä ja laukkujen pakkaamista useammankin kerran. voi myös olla että tätä blogia päivitetään laiskanpuoleisesti, aion nimittäin ottaa mahdollisimman lungisti. 
ihanaa heinäkuuta itse kullekin!

/ summer begins now! magnus started his vacation from work and that means holiday for all of us, yey. 
this week we`ve got baby visit from uppsala, watched balloons floting by our window and shopped at mini rodini outlet at hägersten - never been there before but surely going back, the clothes were just awesome and less than half a price from original.  
Astrid have learned how to travel with her brio baby walker (instead of walking)  - just need somebody to push. well, that is also a way going forward. she also can point where her (and moms) ear and nose are, and likes to give a hug to her doll. she`s so sweet.
i changed some buttons to a blue shirt of hers and hope to get some more time to make some crafts now that Magnus is at home during the days and putting Astrid asleep is also a bit easier.
in july we are going to be a little bit here and there and do lots of things, so this blog might be a quiet one a while. but i promise to wake up in august, untill then i`m just going to be as lazy as possible.
have a lovely july! 

7 kommenttia:

 1. Oi,puolen vuoden loma. Kuulostaa oikein mukavalta :) Ihana tuo fjällrävenin keltainen reppu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeastaan se on isyysloma, vaikka magnus tuskin pahemmin lomailee kotona arkisin kun mulla alkaa työt, hehe :) me vaihdettiin hoitolaukku kompaktiin minireppuun joka vie vähän tilaa mutta jonne menee yllättävän paljon tavaraa. ja keltainen oli "måste"!

   Poista
 2. Oi, ihanaa lomaa teille. Tuulkaa Tampereellekin, ois tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Terveisiä täältä Porista myös. Tulimme juuri Lahdesta ja H:linnasta. Täälläkin odotellaan josko te innostuisitte käymään. Mukavaa kesälomaa T A ja T

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Have a wonderful holiday with your family. I love the little cord shirt and the yellow Kanken. I want one! Xx

   Poista
 5. Mukavaa lomaa! Täällä jo odotellaan kesävieraita :)

  VastaaPoista