keskiviikko 30. toukokuuta 2012

vaihtarit suklaatehtaalla

olin eilen elämäni ensimmäisillä blogitreffeillä! aika jännää tavata joku, jonka blogia on seuraillut ja jonka sitäkautta luulee tuntevansa, vaikkei oikeasti tunnekkaan.
treffasin tukholmassa asuvan suomalaisen vadelman ja tämän supersuloisen Felix-vauvan slussenilla, josta käveltiin fikaamaan renstiernas gatanin chokladfabrikenille. vinkkinä mainittakoon että chokladfabriken-kahviloita ja myymälöitä on tukholmassa useampi, joista tämä on tilavahko, lapsiystävällinen hoitopöytineen sekä täydellinen suklaaleivonnaisineen makeannälkäiselle. 
treffeillä oli kakunsyönnin lisäksi ihan oikea tarkoituskin, nimittäin vaihtokaupat: Astrid sai Felixin isosisko Fridan pieneksi jääneitä, mielettömän ihania ja värikäskuosisia vaatteita, ja Felix puolestaan vaihtareina Astridin vanhoja vaatteita. aika mahtavaa ja käytännöllistäkin vaihtaa vaatteita uusien ostamisen sijaan, ja ihan erityisesti koska olen jo pitkään ihaillut vadelman lastenvaatemakua blogin kautta. 
iltapäivä oli tosi kiva, samoin seura, jossa vauvakuumekin pääsi aika yllättäen kohoamaan, o-ou. 
Astrid simahti salamannopeasti kun päästiin kotiin, kyllä siellä kahvilassa sen verran riehuttiinkin. 

/ yesterday i had my first blog-date ever. i met another finnish blogger, vadelmia, and her adorable little baby Felix and had a nice afternoon fika at chokladfabriken. we also had an actual purpose for this date: to recycle some baby clothes. Astrid got Fridas (big sister to Felix) old ones, and Felix got some of Astrids too tiny ones. 
pretty practical, don`t you think? 
it is always a bit exiting to meet someone whose blog you`ve been reading and you think you know, but actually you don`t, yet. for me it was also really great to meet other finn who lives here in stockholm. well, this company and afternoon turned out to be really nice ones and besides of those cute and colorful clothes for Astrid, i got myself a bit of a baby-feber....
Astrid fell asleep really fast after we got home as you can see. 

4 kommenttia:

 1. Oho, salaa otettu taas hienoja kuvia. Moussekakkuni on kuvassa kokonainen, joten tiedän, milloin nämä on näpsäisty. Ensin luin sumeilla aivoillani, että minä itse olisin ollut suloinen. ;) Nimimerkki on muuten tarkkaan ottaen vadelmia.

  Iltapäivä jatkui lastenvaatteiden ja kirppareiden kannalta mainiosti. Stadsmission oli kiva, nurkan takaa Skånegatanilta löytyi lastenvaateputiikki, jossa oli loppuunmyynti, ja se Rackarungarkin oli vielä auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee, kuvaaja iski salaa. olisin halunnut kuvata teidätkin ja vaateröykkiön kahvilan pöydällä mutta se unohtui. ja unohdin näköjään myös sun nimestä i:n. no, enkuks osasin kirjottaa oikein :) kiva jos löytyi lisää vaatemestoja. toivottavasti teit hyviä löytöjä!

   Poista
 2. Tuollaiset tapaamiset ovat aina kivoja ja tosi mielenkiintoisia! Tulipa kotoisa olo viimeisestä kuvasta - meillä on juuri nuo samat lakanat, jotka pari vuotta sitten (kun viimeksi nähtiin) ostettiin Tukholmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän teidän kohta tulla uudelle lakanoidenhakureissulle? :)

   Poista