lauantai 12. toukokuuta 2012

unta ja taidetta

olenko jo maininnut että neiti Astrid on kevään aikana aikaistanut aamuheräämisensä kello kuuteen? joskus ollaan herätty iloiseen papatukseen jo puoli kuudelta, mikä on kaltaiselleni unikeolle ihan hirveää ja kamalan aikaisin. tänään on ollut poikkeuksellinen aamu, saatiin nukkua nimittäin ruhtinaallisesti puoli yhdeksään. olo on ollut levännyt ja jotenkin oudon normaali! suurin kiitos tästä kuuluu luultavasti pimennysverhoille, enkä kyllä tajua miksi niitä ei ole ruuvattu paikoilleen jo paria kuukautta aiemmin.
oli niin tai näin, ollaan viime päivinä käyty useamman kerran moderna museetin kokoelmissa tulevaa työkeikkaa varten. taide on niin vaan ihanaa, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
kuvien teokset ylhäältä: andy warhol, alexander calder, claes oldenburg, martial raysse.


/ Astrid has been waking up really early on the mornings during this whole spring and i`ve been tired as a zombie. however, instead of 6 am she woke up at 8.30 this morning. what a difference! suddenly i`ve been feeling amazingly clear, fresh and somehow normal the whole day. sure hope that is her new daily routine.
we`ve been a lot at moderna museet lately, preparing for my future job gig.
i just love, LOVE art. don`t you?
pieces of art are made by andy warhol, alexander calder, claes oldenburg and martial raysse.

2 kommenttia:

  1. Ohhh, I just got excited seeing those Warhol Brillo boxes! Fingers crossed Astrid has permanently changed her wake up time ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pop art is just so fine! We are still learning to wake up late here I'm afraid...;)

      Poista