perjantai 25. toukokuuta 2012

parvekekatastrofi

viime kesänä meidän parvekkeella kasvoi tomaatteja, kurkkuja, yrttejä ja kukkia. tällä hetkellä siellä vallitsee täysi katastrofi - ruskeaa ja harmaata, kulahtaneita parvekehuonekaluja ja kuolleita last season-kasveja. ainoa joka vihertää ovat rikkaruohot multalaarissa. oh my, pitää ehkä ryhdistäytyä ja laittaa häpeäpilkku kuntoon. kesä on tullut kuin varkain enkä vaan kertakaikkiaan ole ehtinyt, seliseli. nolottaa mennä ulos ja nähdä naapurin kallen hoivailevan ruusujaan ja istuttavan puita, toisenkin naapurin puolella on ties minkämoiset ryytimaat kunnostettu ajat sitten. meidän partsia käytetään tällähetkellä vain ja ainoastaan pyykin kuivaamiseen.
inspiraatiota, ihmettä ja joutoaikaa odotellessa on kai parasta vaan pakata lapsi vaunuihin ja lähteä puistoon. ja ostaa jätski.

/ our balcony is disaster at the moment, it is just SO depressing! i was highly ambitious last summer and planted and sewed all kinds of vegetables and herbs from the scratch. this year i am embarrassed to go out, specially when both our neighbour balconies are in bloom - i just haven`t got the time or the guts yet to do anything about ours. i guess now it`s finally time to get it together and do something about it!
...and meanwhile i can just pack the baby in the stroller and head to the woods or the nearest park...and buy some ice-cream...

8 kommenttia:

 1. noo siellähän kasvaa nyt pieni ihmisen alku ;D ja kyllähän sitä vielä kerkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ehtiihän sitä vielä...tänään tuli vaan paniikki kun on lämmin ja parvekkeella vois kerrankin viettää aikaa. siis jos siellä olis vähän vaan viihtyisämpää. pitänee heitellä kukkafilttejä sinne tänne niin saadaan sinne edes vähän viherrystä ja väriä:)

   Poista
 2. I've looked through a lot of your blog now...I have to say; it's awesome!!! I love your style!! You make these lovely fabrics you can spot on both you and your daughter?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well thank you for your kind words Janne! You just made me a really happy blogger! And for the record, I like your blog as well:) Fabrics are soon going to get their premiär and be printed, we'll see how they are turning out!

   Poista
 3. Don't be too hard on yourself...you have a daughter this year and it's hard to fit gardening in with work and motherhood x

  VastaaPoista
 4. I guess you're right :) I just get so depressed because it is so empty and grey at our balcony. Maybe I just get some blankets with flower-print to have it a bit more colorful.

  VastaaPoista
 5. moi, nyt vaan rennosti parvekkeen kanssa! kesän loppuun mennessä astrid repii kaiken maasta ja kaikilta tasoilta - tunkee sormensa joka paikkaan, runttaa, ryttää ja voi jopa satuttaa itsensä. kannattaa ottaa pari kesää lungisti - joku kiva matto, jossa astridin on kiva konttailla, tyynyjä ja jos laitat kasveja niin sijoita pöydille. tuolitkin on vähän vaarallisia varsinkin ensi kesänä. meillä on hyvin pelkistetty partsi. mietin itse joidenkin tyynyjen ostamista. kukkienkin perässä tulee ampiaisia, joten tyhjää on meilläkin! kaikki tuolit on kokoontaitettavia ja pöytä kaukana kaiteesta. joskus on kiva nauttia tyhjyydestä, toimivuudesta ja pelkistetystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä hei, enpä tullut tollasta ajatelleeksi! Jes, viltit ja tyynyt siis kehiin. Kahluuamme meillä jo onkin, voidaan tehdä parvekkeesta betoniranta :)

   Poista