sunnuntai 20. toukokuuta 2012

kenkätaivas

olen ihan pikkuisen vaan kateellisena seuraillut muiden blogien postauksia swedish hasbeens-kengistä joita joillekin onnekkaille on tipahdellut postiluukusta yhteistyöpalkkiona.

itse en ole ollut ihan niin onnenmyyrä, tällähetkellä kylläkin hyvin hyvin hyvin onnellinen uusien hasbeensien omistaja minäkin. ja uusien ehkä-maailman-mukavimpien rules by mary-sandaalien omistaja. jos kenkä voi istua kuin sukka tai hanska tai toinen iho niin nää on kyllä nyt sellaiset. ovat kertakaikkiaan ihan mielettömän pehmeät ja miellyttävät kävellä, siis suorastaan taivaalliset! ja hasbeensit eivät ole huonot nekään, ehei. lattanatennareilla yleensä lampsivalle korko on sitäpaitsi mainio ryhdinkohottaja. ja tästä ilmaismainoksesta ja hehkutuksesta pitäis jo ehkä saada joku palkkiokin? hei hasbeens-tehtailijat, otan mielelläni vielä toisen parin beigenä, kiitos!

se meni siis niin että käytiin eilen nomaalisti lauantaisilla ruokaostoksilla mutta kotimatkan varrella poikettiinkin odengatanin mahtavaan katitziin, joka ikävä kyllä sulkee liikkeensä. ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, koska sulkemisesta seuraa tietenkin poistomyynti jossa nämä kaunokaiset ja kesäni pelastajat myytiin pois puoleen hintaan. olipa tällä kertaa vielä niinkin hyvä tuuri että kenkiä löytyi sekä omassa koossani että lempiväreissä. paljon oli vaatteitakin myynnissä, vielä ehtii penkomaan parin viikon ajan ennekuin liike suljetaan.
en kyllä olis uskonut että kengistä voi tulla näin onnelliseksi. siis vau, lucky me!

/we went shopping grocery yesterday and popped in katitzi in odengatan. unfortunately they are closing in few weeks, and luckily they has this great sale - so guess what i got? right size, favorite colors and really comfortable ones, definitely saving my summer. it is amazing how happy you can get from a pair of perfect shoes...or a couple of them. swedish hasbeens are just so nice to wear, even if i never usually wear high heels. and the mint green ones from rules by mary - oh my god, they are like a second skin. so soft!
i`m such a lucky girl!

3 kommenttia:

 1. Todella kauniin väriset nuo turkoosit :)

  http://ps-love-you-susanna.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta myös! On kyllä yksi suosikkiväri tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Mä voisin kans vastaanottaa tuollaiset keltaiset häsbiinsit, tackar! =)

  VastaaPoista