perjantai 27. huhtikuuta 2012

tasapainoilua

alkaa olla vaikeaa ottaa tarkkoja kuvia Astridista joka mennä viilettää paikasta toiseen. ylipäätään alkaa olla vaikeaa tehdä mitään muuta kuin vahtia neitiä ettei tämä lyö päätään lattiaan, uusin juttu on nimittäin nousta ylös tukea vasten seisomaan, hakea jaloille tasapainoa ja päästää sitten irti. ja tipahtaa pepulleen. itse odotan ensiaskeleiden lisäksi kuumeisesti brion vaunua joka tilattiin alkuviikosta - jospa se auttaisi tasapainoharjoitteluissa?
tänään ollaan nautittu melkein kesäisestä lämmöstä ja käyty kävelyllä vihdoinkin siellä ihmisten ilmoilla. illalla odotellaan saapuvaksi vieraita pitkälle viikonlopulle joten kaupunki taitaa tulla taas lähipäivinä astetta tutummaksi. ja rakkaammaksi, ihana ihana keväinen tukholma!

/ it`s getting a bit hard to take good and sharp pictures of Astrid who isn`t still at all. she wants to move, crawl and stand. i have to be beside her all the time because the newest thing she does is to stand first with holding tight, then to let go. and to fall back. she is getting kind of good with her balance though. we ordered a brio gåvagn for her, hope it will help her with finding her first steps.
we had a walk today in sunshine. the weather is so warm....summer is near, watch out ya`ll!

3 kommenttia:

 1. Hei Ulla. Tuntuipa hyvältä tajuta että siellä ollaan taas terveitä. Se on aika raskasta flunssaisenkin lapsen kanssa. Ja nyt tuo uusi vaihe.! Muistan kun sitä odotti että voi kun tuo oppisi kävelemään ja sitten kun ei meinaa perässä pysyä niin toivoo ettei nyt ihan vielä olisi tarvinnut. Mutta näin se elämä menee ja nopeaa tahtia. Kannattaa vain halata ja rakastaa sekä miestä että LASTA.Ja ihmisten puheet: ei kannata ottaa vakavasti eivät ne yleensä pahaa tarkoita ja jos tarkoittavatkin niin minä ainakin olen opetellut olemaan niin blondi että yritän yritän ymmärtää positiivisesti. Löysin muuten sellaisen valokuvan missä työnnän sinua P.järven ajoilla mökillä heiniä täynnä olevassa kottikärryssä. Lieneekö sinulla sitä kuvaa, olet n. 2v.?? Kommentti Porista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kyllä kiva olla vaan ymmärtämättä mitä muut yrittää sanoa ja ajatella positiivisesti, ihan oikein! Mulla on heinäkärrykuva, tai ainakin olen sen nähnyt. Ja voi kuulostaa hassulta, mutta muistan myös hämärästi sen heinäkärryjen kyydissä olon, vaikka olinkin tosi pieni. Tai sitten muisto on valokuvasta...jokatapauksessa hyvä muisto :) Tulkaahan taas pian käymään, Paljon terkkuja Poriin!

   Poista
 2. meilläkin mennään jo tukia pitkin, joten äidillä ei hetken rauhaa :) Ja on niin ihanaa kun on lämmintä vihdoin, aurinko paistaa ja linnut laulaa!

  VastaaPoista