keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

pet show fashion

huomenna pakataan kimpsut ja kampsut ja lähdetään suomeen pääsiäisen viettoon. tällä kertaa pakkaan myös oman koneeni mukaan ja toivon pääseväni päivittämään blogia vaikka matkalla ollaankin. ja jos meistä ei kuulu mitään pariin viikkoon niin silloin on levollinen oleskelu kertakaikkisesti vienyt mennessään.
loppukevennyksenä vielä kenin tipunkeltainen pet show-asu vuosimallia 1986. 
"they steal the show with pastels and pets" - pastellisävyt, napapaita ja karvapallot kainalossa, enpäs yhtään epäile!

ihanaa pääsiäistä!

/ tomorrow we are heading to finland to spend our easter holiday there. this time i`m taking my laptop with me, hoping to get time for some blogging. you never know though, it might happen that i get a bit too relaxed at mom and dad`s.
at the end of this post i just have to add this crazy-cool kens outfit i found from flea-market. the light yellow goes so well with the easter-theme, don`t you think?  "they steal the show with pastels and pets"- no doubts about that!

have a lovely easter!

5 kommenttia:

 1. rentouttaavaa matkaa ja hyvää pääsiäistä teille kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä ja tervetuloa Suomeen! Toivottavasti säät sallivat ja lumimyräkät eivät tule enää takaisin. Tänään paistoi taas aurinko kauniisti. Toivotaan että samanlainen sää jatkuu.
  Onpa niin sydämellisen iloinen hymy lapsella kasvoilla! <3 :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuolla asulla luulisi voiton irtoavan! :D Mukavaa Suomi-reissua teille!

  VastaaPoista
 4. kiitos aleksandra, hietzu ja hr! toivotaan että säitä pitelis ja olis aurinkoinen pääsiäinen itse kullakin :D

  VastaaPoista
 5. TERVETULOA tänne isän ja äidin pääsiäistunnelmaan, em otettiin varaslähtö ja odotellaan teitä täällä:) Lauantaina shoppaamaan?? :) Haleja siskolta ja sen kakruilta, jotka odottavat sitä ihanaa hymyilevää serkkua jota voi hoitaa (tai vahtia).

  VastaaPoista