tiistai 6. maaliskuuta 2012

ostoksilla

maanantai oli melkoinen hemmottelupäivä johon kuului kevättä ilmassa ja se, että magnuksella oli vapaapäivä. mahtavaa saada viettää pitkä viikonloppu perheen kanssa, ohittaa maanantaiahdistus ja aloittaa arki tiistaista!
eilisen parhaisiin kuuluivat kampaajalla käynti & kauan himoittu otsatukka, södermalm sekä södermalmilla löydöt.
skånegatanin rackarungar-lastenvaatekirppis on hyvä löytopaikka, joskin käynti pitää näköjään osata ajoittaa oikein. meillä kävi flaxi ja kotiin kannettiin brion sininen mäyräkoira sekä kaksi kappaletta mini rodinin hupullisia potkupukuja (vai oisko ne nyt one piecet?) jotka oltiin jätetty myyntiin peräti viisi minuuttia aiemmin. ja kun kerran kulmilla oltiin, oli myös pakko kiepata mini rodinin liikkeen kautta katsomassa kevään uutuusmallisto. astridilla ei suoranaisesti ole pulaa vaatteista, kuten ei äidillänsäkään, mutta ananasprinttinen paita oli niin vaan kiva ettei sitä voinut jättää kaupan hyllylle. itse piipahdin hm:llä katsomassa neuletakkeja ja ulos tulin pupuprinttisen kauluspaidan kanssa. mitenkäs siinä niin kävi?
parasta hemmottelua eilen oli kuitenkin katsella Astridia joka oli aurinkoisen muikea saadessaan viimeinkin konttausliikkeet kohdilleen. you go girl!

/we went shopping yesterday and found some cool second hand mini rodini clothes from södermalms rackarungar. they were left for sale just a couple of minutes before we came, i call that one a hell of a good timing! the blue dog from brio is from rackarungar as well. i also got time for a hair cut, which was great. now i can finally see something after they cut me a proper forelock. i even got a shirt with rabbit print from h&m though i was looking for a cardigan. astrid got a shirt with cute pineapple-print from mini rodini. she was really happy yesterday, learning how to crawl. 

7 kommenttia:

 1. Vau, mitkä löydöt! Ja mikä otsis! Sitten kun tullaan Tukholmaan :), niin mehän voitais pitää yhteinen shoppailupäivä Söderillä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmalta :D

   Poista
 2. tosi suloinen tuo ananaspaita :} muutenkin hyviä löytöjä. Meidän pikkuisella on kanssa kovassa harjoittelussa nuo konttausliikkeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti sitä konttaamista on kyllä treeenattu ja peppua nosteltu:) Satuin myös vahingossa filmaamaan kun jalat menivät ekaa kertaa mahan alle koukkuun, on siis todistusaineistoa! Mennäänkö teillä jo eteenpäin?

   Poista
  2. juu, meillä mennään eteenpäin ryömimällä/itseään vetämällä, aika lujaakin jo päästään :)
   Täytyisi kyllä olla koko ajan kamera käden ulottuvilla.

   Poista
 3. Heh, mä olin juuri tulossa ehdottamaan että sun on kyllä lähdettävä mulle ensi kesän Tukholman visiitillä shoppailuoppaaksi! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, voin pitää sulle "parhaat löydöt tukholmassa"-kierroksen :)

   Poista