perjantai 23. maaliskuuta 2012

idag har vi tid

näin kauniina ja lämpimänä kevätpäivänä oli lähdettävä ulos haistelemaan keväistä kaupunkia ja nauttimaan säästä. haistelemaan...njaa, pölyistä siellä ainakin oli, vaan auringon lämmittäessä se kuitenkin kummasti unohtui.
kaupungilla joutilaana kulkeminen on minusta hauskaa, ikinä ei tiedä varmana mitä vastaan tulee. se insipiroi myös kuvaamaan. kaupungilla näkyviä tekstejä on välillä mukava irrottaa asiayhteyksistään, niitä voi käyttää vaikka päivän mottona. tageissa ja katutaiteessakin parasta on sanoma tai sana joka jää mieleen kummittelemaan.

tämän viikonlopun pääprojekti: kaivaa kevättakit esiin, piilottaa talvitakit.
mahdollinen sivuprojekti: löytöjen tekeminen gärdetillä järjestettävällä megakirppiksellä.
lisäksi vieraillaan Astridin isovanhempien keltaisessa kodissa junamatkan päässä. 

/ a wonderful sunny spring day today - staying inside wasn`t an option. i took pictures while walking in town, it`s fun because you never know what`s behind the next corner. i like to take pictures of details and text, sometimes a text can be a lot more fun when you take it out of its context. it can be use as a motto for the day, for example.
project number one this weekend: taking spring jackets out, packing winter jackets in.
project number two: maybe going to mega-garage-sale on gärdet and find some treasures.
and definitely visiting Astrids grandparents.

2 kommenttia:

 1. Äh, ehkäpä en edes kysy, missä Gärdetillä on megakirppis ja milloin. Tai ehkä kuitenkin kysyn, mutta en siis missään tapauksessa mene. Ehkä mies suostuisi menemään. Eli mitä, missä ja milloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän hyvin :) mä uskaltauduin viimeisilläni raskaana kirppikselle ja vaan ärsytti kun en jaksanut kumarrella penkomaan laatikoita! tänä ja ensi viikonloppuna siis megaloppis osoitteessa sandhamnsgatan 81 (STMI-huset).
   http://svenskaloppisar.se/visaloppis.asp?id=5570

   Poista