perjantai 10. helmikuuta 2012

vårsalongen

jos eilen olikin harmaata niin mitäs siitä, tänään on ollut mitä mahtavin aurinkoinen pakkaspäivä. täydellinen perjantaisää! kotiin ei huvittanut jäädä nyhjäämään joten pakattiin päälle paksuakin paksummat villatakit ja myssyt ja lähdettiin Astridin kanssa aamupäiväkävelylle. kulttuurinälkäisinä päädyttiin katsomaan vårsalong Liljevalchsin taidehalliin. näyttely on aikamoinen sillisalaatti, sieltä löytynee jokaiseen taidemakuun jotakin kiinnostavaa. ihmisiä riitti tungokseen asti, itse taisin hieman inspiroituakin. oi, olisipa ihanaa jos saisin vaikka aikaiseksi (suomeksi: aikaa) maalata viikonloppuna. mikä siinäkin on että tiskit, siivous ja kahvin juonti (ja blogin päivitys) menevät aina etusijalle?
museokaupasta löytyi kortteja ja frida kahlo-lasinalunen, kotona tyhjensin akuutissa karkkinälässä vierasvaroiksi säästetyn kettukarkkivaraston. sori vieraat.
päivän Astrid-raporttina kerrottakoon että neiti hölpötti iloisesti koko näyttelyn läpi. päivän edistysaskel puolestaan on tuttipullosta itse juominen. ihan hyvin sellaiselta joka ei ikinä ole suostunut syömään tuttia saati tuttipulloa!

/ lovely sunny day, really cold though. me and Astrid went to see vårsalongen in liljevalchs art hall, such a perfect thing to do on a friday like this. lots of art, i got inspired by some. hoping for some time to make my own stuff this weekend, it has been far too long since the last time i got to paint. why is it that cleaning at home, drinking coffee or blogging somehow always goes first?

4 kommenttia:

 1. Oi, olisipa kiva päästä kanssa johonkin taidenäyttelyyn :) joskus syksyllä viimeksi käytiin, joten kulttuurinälkä on jo kova :)

  VastaaPoista
 2. Hih, tunnustan samaa, mieluummin liikeelle ja jotain kivaa kokemaan, kuin kotiin kotitöiden pariin. Niitä riittääääää aina vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä, tiskiä ja pyykkiä ja petaamista ja imuroimista...huhhuijaa :) sitäpaitsi kun aurinko paistaa niin pöly muuttuu todella näkyväksi. silloin ei ainakaan huvita olla kotona!

   Poista