tiistai 21. helmikuuta 2012

täällä mennään kahvin ja auringon voimalla. väsyttää, Astrid on nukkunut viime öinä levottomasti joten olo on kuin zombiella. kotona on aikamoinen kaaos, mutta ehkä tää tässä rojun keskellä hiippailessa menee kun tietää että viikonloppuna päästään järjestämään. tänään sain tarpeekseni ylikuormitetusta vaatekaapista ja aloitin raivaamisen. sieltä löytyivät muun muassa valkoiset kengät joiden olemassaolon olin ihan kokonaan unohtanut sekä kateissa ollut prinsessa leia-riipus. 
ihanaa on se että ulkona on keväisen lämmin ja parvekkeen lattia pilkottaa sulaneen lumen alta. kohta sinne taas päästään aurinkoa ottamaan ja päivää paistattelemaan, tsirp tsirp!

/ lots of coffee today, Astrid has been sleeping really restless lately and i`m feeling like a zombie. there is quite a chaos at home but that`s ok, we`ll fix it this weekend. right now it`s really warm and sunny weather, feels like spring has arrived! i got tired and started to clean up my crowded wardrobe. found a pair of white shoes which i had totally forgotten and princess leia-necklace which i thought was lost. happy cleaning!

3 kommenttia:

 1. minäkin tunsin eilen ekaa kertaa tänä vuonna että kevät on tulossa :) On ihanaa löytää jotain mitä ei edes muistanut olevan!

  VastaaPoista
 2. aaah, ihanaa että muillakin on kaaosta! (ja miksi muiden kaaokset aina näyttää hurmaavan kodikkailta ja oma saa oksentamaan?)
  :D

  VastaaPoista
 3. aleksandra: kevät ja valoisuus on kyllä parasta, eiks ookkin ihanaa että pimeä kausi alkaa olla lopuillaan!

  dooda: heh, no niinpä! johtuu varmaan siitä että se oman huushollin kaaos jatkuu kuvarajauksen ulkopuolellakin :)

  VastaaPoista