keskiviikko 22. helmikuuta 2012

pallottelua

astridin ja armin tuttavuuden kehittymistä on mahtava seurata. astrid tuijottaa haltioituneena koiran jokaista liikettä ja haluaa välillä vähän liiankin innokkaasti tunnustella tämän turkkia. armi taas saattaa nuolaista astridin naamaa ohi mennessään ja tarkistaa usein että vauva on matkassa mukana ja kaikki varmasti kunnossa. jos leikki yltyy liian reippaaksi, saa koira nopeasti tarpeekseen takertuvista pikku sormista ja pakenee paikalta. onneksi on olemassa armi-look-a-like jota saa tunnustella, imeskellä ja hakata maahan ihan rauhassa.

/ armi and astrid are approaching each other more and more every day. the one who is doing most of the moves is definitely astrid who is really curious about the dog. she is eager to feel armi and would probably eat her ears if she could. today these small ones played together for a short moment. and i mean really a short - usually it`s armi who is getting tired of sticky baby hands and runs away. luckily we have armi-look-a-like saving these kinds of situations.

1 kommentti:

  1. Ihanaiset!! Hauska kuva kun Armi nuolaisee Astridia, Armi on niin söötti pikkuinen emäntä!! Kivaa tavata tänään!!! TErkuin se ISOSISKO joka ei MILLÄÄN meinaa saada blogia aikaiseksi...:)

    VastaaPoista