maanantai 20. helmikuuta 2012

koti kirjoille

viikonloppuna otettiin iso harppaus kodin järjestelemisessä ja hankittiin kirjahylly.
pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin avohyllyihin eikä ihan mihin tahansa hyllyihin vaan sellaisiin varastohyllyn näköisiin clas ohlssonilta! että saas nähdä lunastaako "means more than top quality"-kama paikkansa meidän kotona vai ollaanko sitten jälkeenpäin katkeria kun ei satsattu norrgaveliin tai stringeihin.
no, hyllylevyt ovat käsittelemätöntä puuta (hei vaan ja tikkuja sormiin) joten nehän voi vaikka maalata jos puinen väri alkaa kyllästyttämään. periaatteessa haluaisin panostaa laatuun ja aikaa kestäviin hankintoihin sisustamisessa, mutta niin kauan kun asutaan tässä melko pienessä kaksiossa vuokralla, menevät sisustusratkaisut välillä vähän niin ja näin. eli kunhan nyt vaan viimeinkin saadaan jostain sitä kauan kaivattua säilytystilaa niin olen enemmän kuin tyytyväinen.
eteisen ja keittiön lattian peittävästä rumasta oksu-muovimatostakaan ei päästä ikinä eroon joten ihan täydellisesti sisustettua huushollia tästä tuskin koskaan saadaan. mutta mitäs siitä, pääasia että viihdytään!

/ we are one step closer to finally having a proper home to our books. we picked up the shelves from clas ohlson, they have a really promising "means more than top quality" sentence - well, we`ll see if that is true. the most important thing right now is that there is enough space for all the stuff. and the books. and for the one who is crawling around here pretty fast already.

2 kommenttia:

  1. Hei kivalta näyttää! Vaadin raportointia aiheesta, kunhan saatte koottua! :)

    VastaaPoista
  2. yees, raportti luvassa kunhan urakasta selvitään!

    VastaaPoista