torstai 23. helmikuuta 2012

helmat heilumaan

garderoobin tyhjentämissaldona on pari tuhtia kassia vaatteita kirppikselle sekä lisää kivaa&unohtunutta, kuten esimerkiksi hameita. siitä onkin aikaa kun niitä on viimeksi käytetty!
raskaus ei suoranaisesti kaventanut vartaloani, sen tietää vaikkapa siitä että suuri osa vanhoista farkuistani jämähtää nykyisin reisien ja lantion välimaastoon. auts. ihmettä ja hoikentumista odotellessa ne jäävät toistaiseksi kaappiani kuormittamaan. pahinta lempi-pillifarkkuikävääni saavat luvan helpottaa legginssit (no on aika halpa lohtu) ja hameet, ne hameet.
kuvan mustassa hameessa on tosi hauska kuviointi, se tarttui mukaan barcelonan uffilta. lintu-teemakin tuntuu taas raikkaalta, johtuneeko keväisestä säästä vai siitä ettei se koskaan oikeasti ole ollutkaan tylsä? brodeerattu kolibri-rintakoru on japanin tuliainen.

/ i found more delightful stuff while cleaning my wardrobe. i haven´t have my skirts on for ages, partly because i`ve been pregnant with a huge belly. the idea of wearing skirts starts suddenly sound really nice! i found this black skirt from a second hand shop in barcelona. birdy-brooch is a souvenir from tokyo, made by tamao.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti