sunnuntai 5. helmikuuta 2012

happea

viimeinkin vilustuminen hellitti otettaan, ihanaa! 
pääsin ulos haukkaamaan raikasta pakkasilmaa, päässä oli uusi tupsumyssy jonka teki kukas muu kuin äiti.
ajauduttiin kävelyllä keskustaan ja löysin itseni penkomasta monkin alennusmyynnin rippeitä. ostin ihan älyttömään hintaan nahkaiset kävelykengät kevääksi sekä pari mustaa vaatekappaletta, voi halpuus! sitä alkaa kyllä miettimään että mitä järkeä on ostaa täyteen hintaan vaatteita, jos alennusmyynnistä vaatteet saa alle kirppishinnoin? ja onko kauppojen vaatetulvassa ja joka toinen kuukausi toistuvissa alennusmyynneissä enää mitään ideaa? mielummin käyn vaateostoksilla kirpputoreilla, vaikka sielläkin taitaa nykyisin olla sama overdose-meininki.

pakko myöntää että pihi-minä on tyytyväinen kun vaatteista ei tarvinnut pulittaa kun penni tai pari, mutta samalla omatunto alkoi älistä. hiljensin sen selittämällä että vaatteita tulee varmasti käytettyä, onhan ne ihanan mustia.

/i`m finally healthy again, yes! we went to have a walk, and suddenly i found myself at monki`s. there was crazy sale and i found a pair of shoes and few other things with really really low price. good for my wallet, not good for my conscience. well, i probably am going to use them, they were all black after all. but this low-low-price sale-trend doesn`t really make any sense anymore. i say too cheap.  

1 kommentti: