keskiviikko 25. tammikuuta 2012

kivaa

viikonlopun kiva fiilis on jatkunut ja tämä viikko on ollut täynnä mukavia asioita: maanantaina vierailtiin tunnelbananmatkan päässä ystäväperheen luona lounaalla jossa pikkutytötkin pääsivät vaihtamaan kuulumisia. eilen tuli postia brasiliasta saakka (kirje oli käynyt suomessa kääntymässä) ja mumu lähetti suomesta ihanan raitamyssyn sekä makeet mustavalkokuvioiset pöksyt Astridille.
tänään käytiin odengatanin aina yhtä hyvässä non solo barissa lounaalla. löysin myös uuden kivan reitin odenplanilta upplandsgatania pitkin. matkan varrella on mm. jascha loves designista, nybergin konditoria ja antiikkiliikkeitä. astrid on tällä viikolla saanut maistaa ensimmäistä kertaa maissinaksuja ja kiitos niiden minä olen saanut rauhallisempia kahvihetkiä. huomenna lähdetään retkelle uppsalaan ja tavataan ystäväpiirin uusin tulokas, hauskuus sen kun jatkuu!

/it has been so far a really nice week. on monday we were visiting our friends and babies got to chat a bit. yesterday i got mail from brasilia and from my mom who sent a hat and cool trousers for Astrid. today we had lunch at non solo bar and i found a new route for walks at upplandsgatan: lots of antique-stores and jascha loves designista etc. tomorrow we`re heading to uppsala to meet my friends baby for the first time. fun continues!

2 kommenttia:

  1. Tosi suloinen tuo raitamyssy. Minustakin on kiva löytää uusia reittejä ja kujia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! myssy on meillä top 10-myssyjen ykkösenä tällähetkellä! ja uudet reitit, ne ovat aina yhtä virkistäviä!

      Poista