perjantai 13. tammikuuta 2012

esiin kaivettua

suomessa ollessani pengoin läpi vanhoja tavaroita ja leluja, sieltä löytyi kivoja nalleja ja paperinukkeja lapsen tuleviin leikkeihin. löytyi jotain vähän noloakin, nimittäin ystäväni-kirjoja ala-aste-ajoilta. oma vastaus on kirjoitettu 9-vuotiaana & sisko taisi olla 16-vuotias. oijoi miten kadehdinkaan siskon ihanan tasaisa käsialaa (okei, ihan syystäkin kun vertaa omaan möhkäletekstiini), ja sitä että sillä oli paremmat vastaukset, kuten "eniten pidän kynttilänvalosta sateisina syysiltoina"!
en kyllä totuuden nimissä muista kuunnelleeni bon jovia, onneksi toi käsiala on vuosien saatossa hieman kohentunut ja elokuvamakukin on muuttunut "avaruusboltseista", hehee.

/i found some old stuff, some of it slightly embaressing.

3 kommenttia:

  1. Hei kiitos nostalgia-tripistä:) Kyllähän sullakin ainakin toi toinen haave on jo täyttynyt...Itsekin olen näköjään unelma-ammatissani enkä vieläkään siedä maanantaiaamuja. Ja nautin juuri kynttilänvalosta sateisena talvi-iltana;)Ja muuten mun vanhaa päiväkirjaa EI sitten julkaista, a bit more embaressing:)Terkkuja siltä isosiskolta

    VastaaPoista
  2. Paras toi kyljykset ja rahasummaan nollia niin monta kuin riville mahtuu. :)

    VastaaPoista
  3. Aijai kun nauratti! :D "avaruusboltsit ja bigfood" hehee

    VastaaPoista