maanantai 16. tammikuuta 2012

day off

tänään oli miehen vapaapäivä ja päivän missiona sauvasekoittimen hankinta. samalla löydettiin muutakin tarpeellista, kuten tuo mahtava sirkusteemainen melamiinilautanen Astridille.
maanantai on kyllä kiitollinen päivä olla kaupungilla, ihanaa välttää viikonloppujen ruuhka ja hulina. tegnergatanin ekokauppa Eat osuu usein meidän reitin varrelle, siellä poikettiin myös tänään hakemassa täydennystä vihannesvarastoihin.
nyt oli pakko kuvata myös kulttuurikyltit: Ai Weiwein näyttely avautuu nimittäin ihan ihan kohta magasin 3:ssa. on sitä odotettukin, ihan ehdoton talven kohokohta! nähtiin yksi weiwein näyttelyistä japanin matkalla, ja juuri nyt taiteilija on todella ajankohtainen ja ainakin itselleni yksi kiinnostavimmista aikoihin. ja jos en vielä ole suositellut magasin 3:sta niin nyt suosittelen, siinäpä todella hyvä syy tukholman matkaan!

/ today was a day off and we went to buy some useful stuff to kitchen. found a fine plate for Astrid, and popped in Eat which was on our route back home.
ai weiwei opens an exhibition soon in magasin3 - finally! we saw one of his shows few years ago in a trip to tokyo, and i just LOVE both artist and the gallery. definitely worth going!

3 kommenttia:

  1. hauskan näköinen tuo sirkuslautanen :D

    VastaaPoista
  2. Tuo lautanen kerjää päästä seinälle tai muuten esille!

    VastaaPoista
  3. eiks vaan olekin hieno? onneksi se vaati päästä kaupan hyllyltä meidän kotiin :)

    VastaaPoista