torstai 15. joulukuuta 2011

turkuun

jouluvalmistelut alkavat olla mallillaan: suurin osa lahjoista paketissa, soijakinkku pakkasessa, glögiä hamstrattu kaapit täyteen, koristeet kaivettu esille ja piparit leivottu.
jes, voidaan siis hyvällä omallatunnolla lähteä viettämään viikonloppua turkuun! aion mennä ainakin tänne, tännetänne ja tänne. tännekin ehkä päästään käymään jos ollaan kilttejä?

nuo mielettömän kivat maatuskat sain muuten ystävältäni lahjaksi muutama vuosi sitten. muistuttavat kovasti häntä itseään ja kolmea ihanaa tytärtään...ehkä niiden maalaaminen aikoinaan enteili tulevia tyttäriä?

/ today we are taking a weekend-trip to turku. i want to go here, here, here and here. and if we get lucky we get to go even here.

4 kommenttia:

  1. Odotan saman tyyppistä postausta siitä, kun tulette Tampereelle, jooks!

    VastaaPoista
  2. hei olispa muuten kiva tulla tamperelle! tai tehdä postaus siitä kun yhdet sieltä tampereelta tulis tänne!

    VastaaPoista
  3. Haukaa reissua, vai onko se jo nyt ohi?! Meille on tulossa sähäkkä sukulaisjoulu, sunnuntain lounas jo enteili tulevaa. Toisaalta joulu ei tule tänne tropiikkiin ollenkaan, esikoinenkin unohtelee avata joulukalenteria ja koko "ole kiltisti, tai tontut näkee" ei tehoa täällä ollenkaan :) Mutta kaikki uusi on aina uutta, ja omalla uudella tavallaan kiehtovaa! Grillaamme siis jouluna :)

    VastaaPoista