keskiviikko 28. joulukuuta 2011

mokoma tuuli

kuva: lekolar-printel oy
...ja mokomat lentelevät roskat!
sain eilen tuulen mukana silmääni ison roskan keskellä kaupungin pahinta alennnusmyyntiruuhkaa. olin yksin vauvan kanssa liikeenteessä ja yhtäkkiä olinkin toimintakyvytön kun roska vaan olla jökötti jossain silmänurkassa eikä tullut ulos. ja kun silmään menee jotain ja kun sitä sattuu...huh, paniikkihan siinä tuli! onneksi vauva nukkui kiltisti ja onneksi tajusin mennä lähimpään apteekkiin jossa sain huuhteluensiapua. ja onneksi mies pystyi irrottautumaan töistä ja hakemaan minut ja vauvan kotiin.  eikä se vielä siihen loppunut, sitten sitä silmää huuhdeltiin ja huuhdeltiin ja sitä vaan sattui ja sattui joten täytyi lähteä silmälääkäriin. ja siellä sitä taas jonotettiin ja jonotettiin, puolella tukholmaa taisi olla roska silmässä. lopullinen diagnoosi: aukko sarveiskalvossa, paranee hiljalleen itsestään.
joten täällä sitä ollaan sitten kotona, edelleen lähes toimintakyvyttöminä - silmää pitää pitää kiinni tai siihen sattuu. yhdellä silmällä olo on melko hutera joten mies saa hoitaa vauvaa.
aika turha juttu, vastaisuudessa harkitsen suojalaseja tuulisella säällä.

/i got something into my eye when i was walking in the middle of town yesterday. it still hurts, i can`t do almost a thing with just a one eye. blogging works with breaks. really frustrating and a completely useless case. blah.

2 kommenttia:

  1. Oijoi! Eipä tule ajatelleeksi että tuuli on noin katala ennenkuin sattuu.. Suojalasit on ehdottomasti tarpeen, tai edes iso huppu.

    Tehdään uudenvuoden viettoon kaikille hienot silmälaput! Paranemisia, nähdään pian! T.Kaisa

    VastaaPoista
  2. Aika hassua, mulla meni vuosi sitten Damissa uutena vuonna sädetikusta kai palanen silmään ja sitä pisti pari päivää. Joku räpytyksellä sattui. Varmaan se oli sama juttu, sitten se vielä paheni ja päätin, että heti Suomeen palatessani menen lääkäriin. Sitten se vaan meni ohi. Mutta tosi veemäistä!! Ja juuri ennen matkaa, mies sai joulukuusen havunneulasesta silmään pistoksen kanssa. Sitä kanssa huuhdeltiin pari päivää. Mä olin raskaana ja ihan varma, että jotain oli tapahtumassa vauvalle...

    VastaaPoista