maanantai 19. joulukuuta 2011

loma åbossa

viikonloppu turussa oli mahtava, vaikka puolet ajasta satoikin kaatamalla vettä ja me taidettiin näyttää aikalailla zombieilta - turunlaivalla kun ei tunnetusti pääse kovin pitkiä yöunia nukkumaan.
aika kului kuitenkin kivasti Astridin kummisedän kanssa hengaillessa ja kaupunkia ihmetellessä. makeita juttuja löytyi muun muassa vaatehtimosta ja fortuna-korttelin designmyyjäisistä. ja juu, olen nyt yhtä kaunisteen kassia, kahta keittiöpyyhettä sekä yksiä kaksitvån legginssejä rikkaampi, hyvin hyvin tyytyväinen turku-turisti!
mies piti viedä heseen, se on kuulkaas ruotsalaiselle aika eksoottinen paikka!
logomossakin käytiin, jouduttiin oikein jonottamaan koska oli viimeinen aukiolopäivä. kannatti, hienot oli näyttelyt ja yks tietty vauva tykkäs ihan erityisen paljon raidallisesta kahvilasta! sitten oli se hotelliaamianen...ja se tintån lounas...ja se aulan jazzbrunssi.... kiitos turku, me tullaan varmana toistekin!

/ we arrived this morning from turku-weekend, such a nice trip! definitely going again, but maybe in summer when theres less rain.

4 kommenttia:

 1. Näin teidät varmaan Jazzbrunssilla.. :) Tai ainakin ihastelin tyylikästä mustavalkoraidalliseen puettua söpöä vauvaa..joka näytti nyt kuvia katsottuna teidän Astridilta. Meidän Astrid olikin fammun luona hoidossa, joten saatiin nautttia brunssista ihan rauhassa..kaksivuotiaassa kun on jo aika paljon peräänkatsomista...

  VastaaPoista
 2. hei Veera! olipa hauskaa että tunnistit meidät ja että satuttiin samaan paikkaan samaan aikaan - juu, me ne varmaan oltiin, Astridilla oli raidallista päällä :) taidetaan tosiaan tulla toistekin turkuun, oli niin kivaa. ja jos satutaan taas samaan aikaan brunssille niin tuu ihmeessä moikkaamaan!
  Astridille terkkuja Astridilta!

  VastaaPoista
 3. Ilman muuta tulen moikkaamaan, jos vaan joskus taas tunnistan...nyt tuli tunnistus vasta jälkikäteen.. :)
  Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista