keskiviikko 23. marraskuuta 2011

v ä r i ä

lumen viivästyminen ja pimeys pistävät tämän pään koetukselle.
kotona on onneksi pieni jokelteleva ilopilleri, mutta synkkä olo tulee silti näillä keleillä aika helposti, varsinkin kun päivät on olleet tällä viikolla tosi harmaita. ja kun sitä valoa ei kertakaikkiaan vaan ole, on otettava käyttöön suunnitelma B: värit.

Renée Voltairen uutuussnacksit houkuttelivat kaupassa mahtavalla ja ihanan keltaisella pakkauksellaan, mutta maku olikin sitten jotain ihan kamalaa ja chilibanaanilastut, yöks vaan, jäivät syömättä.
suosikkiliike afro artista löytyi värikäs joulutähti. se taitaa päästä meillä ympärivuotiseen käyttöön, on niiiiin kiva.
monkin ikivanha musta kaapu alkoi tuntua liian raskaalta ja tartti ihan välttämättä eriväriset napit.
huomenna aion kaivaa pensselit esiin pölyttymästä ja testata väriterapiaa vesiväreillä maalaten, eiköhän sillä viimeistään pääse mieli hyvään vireeseen!

/ it is incredibly dark outside, the snow hasn`t come yet and last few days have been grey without any sunlight. just depressing, even if i have giggly Astrid bringing sunshine to days. colors are the thing i need at this time of year, even small amounts makes a different.

1 kommentti:

  1. Nojoo. Kun mä lähden töihin, on hämärää, kun pääsen kotiin, on jo säkkipimeää. Koita siinä sitten olla pirteä. Valoa pliis!

    VastaaPoista