tiistai 15. marraskuuta 2011

ripaus itää

tukholman museoiden valloitus jatkuu! tänään pysyteltiin skeppsholmenilla ja vierailtiin östasiatiska museetissa. jos viime viikolla moderna museetissa oli tunkua, niin sen naapurissapa oli suorastaan autiota - minä ja ystäväni taidettiin olla ainoita vieraita vauvoinemme. eli jos hiljaisuus, japanilainen lounas (chirashi bento eli lounaslaatikko ei ollut ollenkaan hullumpaa) ja itäaasian historia esineineen kiinnostavat, suosittelen!
ps. kannattaa kurkata myös lapsille tehtyyn työpaja drakeniin, jonne voi mennä itsekseenkin puuhastelemaan. ihan mahtava! itse lähden ehdottomasti sinne astridin kanssa kunhan neidille karttuu vähän lisää ikää!

/today me and my friend went to östasiatiska museet on skeppsholmen. it was really empty, i think we were the only quests, so this time i got finally a calm museum experience. lunch was good + there is a fantastisk room for kids and why not for adults also to experience easter asia. i`m definitely taking astrid there when she`s a bit older.

4 kommenttia:

 1. Tulipas kamala nälkä bentoa katsellessa. Herkullisia kuvia muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Tykkään. Tonne täytyy päästä kun seuraavan kerran tullaan visiitille! Viimeksi käytiin vaan siinä myymälässä, muistatkos?

  VastaaPoista
 3. Salla: kiitos, siellä oli paljon herkullisia yksityiskohtia :)

  AnniHoo: tulit muuten museossa mieleen välittömästi! millon tuutte?

  VastaaPoista
 4. Pistit pahan. Voip olla että täytyy ottaa kevätkohteeksi se tukholma! Tekisi mieli kyllä korkata köpis tai joku muu uusi kaupunki näin joulun alla. Mutta työt vie miehen mennessään.

  VastaaPoista