lauantai 12. marraskuuta 2011

lördag på söder

parasta tukholmassa on se että täältä tuntuu löytyvän loputtomasti uutta ja yllättävää.
välillä sitä jämähtää vähän liiankin helposti kulkemaan samoja reittejä, mutta kun niihin kyllästyy, voi vaihtaa kaupunginosaa tai poiketa sivukujalle ja ilahtua.
tänään kuljeskeltiin lauantaiseen tapaan södermalmilla ja svengattiinkin vakkarireitiltä tjärhovsgatanille, josta löytyi vaikka mitä kivaa. flux-liike näytti kiinnostavalta, sitä tutkittiin tosin vain ulkoapäin koska lastenvaunussa alkoi nillä main levoton liikehdintä ja silloin on varminta pysyä liikkeellä.
lounasta syötiin rennossa cofficessa, käytiin ihastelemassa butik underin mahtavaa vintage-lastenvaate-leluvalikoimaa sekä kurkattiin kapsylen-kompleksin sisäpihalle.
kiva lauantai ja mikä kivointa, uusi reitti!
underin fozzie-palapeli ja puudelikuosinen kauluspaita saattavat muuten päätyä lähiaikoina meille jos niitä ei joku sieltä tajua mukaansa kahmaista.

/ today on södermalm. the nicest thing in stockholm is that you always find something new and refreshing. today we walked on tjärhovsgatan instead of our old "route" and saw lots of great new places.

3 kommenttia:

  1. Hei mulla oli tuollainen bambi-helistin vaunuihin kun olin pieni. Helistimen nauha on ajat sitten hajonnut mutta yksi punainen bambi on yhä tallessa.
    Ihania kuvia tässä blogissa!Ja Astrid on aivan syötävän ihana!!!!
    Seija

    VastaaPoista
  2. Fozzie is cool like Fonzie! :) Oo, ihana Butiken Under! Mä olen käynyt monta kertaa siellä ikkunan takana haaveilemassa että se olisi auki joskus kun olen kaupungissa. Mitä aarteita siellä odottaakaan! Mukavaa viikkoa! :) Kaish

    VastaaPoista