maanantai 7. marraskuuta 2011

hej-dåå helsinki


kotona ollaan!
neljä päivän helsinginloma oli mahtava: käveltiin paljon entisillä kotikulmilla, juotiin kahdet torikahvit (yhdet vohvelilla ja toiset mustikkapullalla), kierreltiin pikkukirppareita ja tehtiin löytöjä, vietettiin iltaa hyvässä seurassa sekä syötiiin erityisen hyvää kurpitsakakkua. 
lisäksi unohdin itseni tarjoustaloon, ilahduin raikkaasta ja uudistuneesta kluuvista ja ostin pussillisen hyviä irtokarkkeja. ja mikä ihaninta, tavattiin monta hyvää ystävää! 
kiitos helsinki, nähdään taas! 

/ back home after four days at helsinki!

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin:)!
  Voi, nyt tuli Helsinki-ikävä!! Ja irtokarkkihimo!! Halaus. Ella

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!! nähdään taas!

  VastaaPoista
 3. Onko Brion Go:t teidän? Meillä ko. vaunut/rattaat ja ollaan oltu super tyytyväisiä..olen vaan ihmetellyt vähän ruotsissa, kun mielestäni noita on näkynyt katukuvassa tosi vähän.. Vai eikö sitten ole sattunut vaan mun visiittien kulkureiteille..?!?

  VastaaPoista
 4. briot on meidän ja ollaan oltu myös tosi tosi tyytyväisiä! just sopiva "tavaratila" ja vauvakin on hyvällä korkeudella, pitkiä kun ollaan. ihan totta muuten, brioja ei näy kadulla niin hirmu usein, nyt kun kerran sanot. mun mielestä täällä näkyy enempi bugaboo-vaunuja, paitsi viimeks neuvolan vaunuparkissa oli samaan aikaan neljät täysmustat briot go:t :)

  VastaaPoista
 5. Just niitä bugaboo-vaunuja näkyy paljon siellä..ja tosi vähän täällä :) Hauskaa..me ollaan sit taas lyhyitä, mutta meistäkin vauva on hyvällä korkeudella...ja työntöaisan saa ihanan alas, niin ei tartte jännittää hartioita. Go:ta on jonkin verran tullut Turun katukuvaan, mutta aika vähän silti..suomessa taitaa Emmaljungat myydä aika hyvin..mä koin niitä kokeillessa, että ajelisin panssarivaunulla..Go:t on ihanan kapojen ja ketterät..ja parina viime talvena kun on lunta ollut ihan pirusti, niin hyvin on silti kulkeneet! Ja täysmustat meilläkin (Kaupanmyyjä totesi tosin kun niitä ostetettiin, että ettekö tosiaan mitään väriä lapsellenne halua...)...myös rattaina palvelleen tosi hyvin!

  VastaaPoista