tiistai 11. lokakuuta 2011

tiistai

perustiistai: pyykkäämistä, päiväunia ja kävelyä. väsynyt olo eilisen täydellisen talvitakin metsästyksen (*huh*) jäljiltä. onneksi se kuitekin löytyi. ei ehkä muodin huipulta mutta käytännöllisyys voittaa. nyt voi ottaa iisisti vastaan tuulet, sateet ja tuiskut.
jos föräldrapenning olisi vähän enemmän, olisin ostanut tän.
säilytystila tuntuu meillä aina loppuvan kesken, kas kummaa. kaappeja ja komeroita ei mahdu millään lisää, joten kaks yhdessä-ratkaisut ovat hyvin tervetulleita. farkkuinen sittpuff jonka sisus muodostuu tällä hetkellä kukkatäkeistä, vilteistä ja varapeitoista oli hyvä hankinta. talvitakitkin mahtuis sinne kesällä. pehmeä istua, granitista saa. sieltä saa myös vanerisia laatikoita joihin voi piilottaa pikkuroinat. pienen keltakantisen laatikon fyndasin lagerhausista.

ja vielä hyvä yritys peittää keittiön ruma muovilattia. sukkiakin pitäis vissiin parsia.

/ tuesday: washing laundry, taking naps, walking. i`m still exhausted after yesterdays shopping, my goal was to find a perfect and what`s most important - weatherproof coat for this winter. so glad that i found the one. it might not be design-perfection but practical anyhow. (if i had more money, i definitely had bought this one.)

i found some practical items to storage stuff from granit. then there is this desperate attempt to hide the ugly kitchen floor. i should probably fix my stockings as well.

3 kommenttia:

 1. Ihastuksenhuudahduksia täällä - oi, mikä koira!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia taas! Mullakin on muuten POPin mammatakki mustana, vähän samanlainen kuin tuo. On ollut toosi hyvä hiekkalaatikkomeiningeissä ja sadekelilläkin!

  VastaaPoista
 3. hih, se koira on meidän Armi - maailman pisin kun oikein venyttelee :)

  Hr, kiva kuulla että takki on ollut hyvä. loskasää ja tuleva hiekkalaatikkoelämä oli ykköskriteerejä! ja mullakin on musta, of course.

  VastaaPoista