lauantai 29. lokakuuta 2011

takkiasiaa

miksei kukaan ole kertonut aikaisemmin että whyredillä on outletmyymälä keskellä tukholmaa ja sen suosituinta kävelykatua? olisin säästynyt tuskanhikiseltä talvitakin etsinnältä ja voinut mennä sinne suoraan ostamaan sen melkein puoleen hintaan.
voihan talvitakin hankkia myös niin että ensin kiertelee paniikissa sen hetken kun vauva viihtyy vaunuissa ja viimein ostaa ei-yhtä-kivan-mutta-ihan-mukiinmenevän-talvitakin ja on melkein tyytyväinen (muttei ihan kokonaan kuitenkaan, rehellisesti, koska se ykkösvaihtoehto olis kuitenkin ollut se täydellinen).
sitten ihmeen kaupalla sieltä outletista (jonka ohi vaan sattuu kävelemään vaikkei sielläpäin edes ikinä liiku) löytyykin se oikea ja vielä oikeankokoisena, johon onkin varaa koska se on viime vuoden malli, ja palauttaa numero kakkosen vihonviimeisellä hetkellä kuitin palautuspäivämäärästä.
ja siinä välillä mies on mennyt ja myös ostanut talvitakin tarpeessa talvitakin....arvaatte varmaan millaisen?
no, nyt on sitten molemmilla takit, ja kunnon takit onkin. unisex kunniaan!

*kuvan mies ei liity takkeihin eikä tapahtuneeseen

/ i finally found my number one winter jacket from whyred-outlet in the middle of stockholm. glad to know that there is one, just happened to pass by the other day! don`t know who the man in the picture is but he sure has an orange scarf.

3 kommenttia:

 1. Whaaat! Missä toi on?

  Takkikaksoset, hehee. :)

  VastaaPoista
 2. no mieti, drottninggatanilla kun vähän malttaa kävellä pidemmälle!! sinne sit ens reissulla?

  VastaaPoista
 3. Hääh?! Ei oo todellista. Todellaki tonne ens kerralla.

  VastaaPoista