sunnuntai 9. lokakuuta 2011

sunnuntaikahvit

taas sitä ollaan kahviteltu*.
tänään oli ihanan raikas ilma, ensimmäinen kunnolla kylmä niin että varpaita paleli tennareissa ja sormikkaille ja muhkealle kaulahuiville oli viimeinkin käyttöä. käveltiin vauvan kanssa pikkukortteleiden läpi moikkaamaan ystäviä meluisaan kahvilaan - kaupunkiasumisen ehdottomasti paras puoli on se että kaikki on lähellä, myös liuta ihania kahviloita. huono puoli on sitten se meluisuus - tänäänkin tuntui siltä että koko vasastan oli samassa paikassa yhtäaikaa sunnuntaikahveella! ennen vauvaa en kiinnittänyt meluun ja kiireeseen yhtä paljon huomiota, sitä mennä stressasi virran mukana. nykyään valitsen automaattisesti mielummin ne rauhallisemmat kuppilat ja kävelyreitit, jos vaan mahdollista.

takaisinpäin kävellessä törmättiin meidän Armiin joka oli raahannut miehenkin päiväkävelylle. tuttavuutta tehtiin näyteikkunakoiran kanssa puolin ja toisin.
nähtiin myös pieni kissa kiipelissä, pirteänvärikäs kimppu ilmapalloja ja ei-enää-niin-pirteä ilmapallo.

(*ja jos nyt ollaan tarkkoja niin join mehua. kahvitteluksi lasketaan mielestäni kuitenkin kaikki kahvilassa nautittava, kuten nyt esimerkiksi tuoremehu. tai smoothie. tai tee. tai pulla. ellei nyt sitten puhuta ihan tajuttoman hyvästä kahvista, jota varten sinne kahvilaan mennään. se on sitten kahvittelua isolla K:lla.)

/ this sunday was really a cold one - i got finally use cloves and a warm scarf. perfect day for meeting some friends and taking a walk. our dog Armi took also a walk and made friends through a window. we saw a bunch of happy balloons and a not-so-happy-one.

2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia ja kuvia :) Vihdoinkin tulin kurkkaamaan blogiasi, jätte härligt!


    -pauliina i Åbo :)

    VastaaPoista
  2. no hejsan Pauliina! kiitosta vaan, kiva jos tykkäät! terveisiä sinne åboon!

    VastaaPoista