sunnuntai 23. lokakuuta 2011

juhlat

meillä juhlittiin eilen vauvaa ja vauvan uutta nimeä. oli ilmapalloja, sukua kahdella kielellä, sen seitsemää sorttia herkkuja sekä mukavan leppoisa tunnelma. onnea oma Astrid!

/we had a name-party for the baby yesterday. loads of fun! congrats, Astrid!

5 kommenttia:

 1. Heipä hei! Ensimmäistä kertaa kommentoin..viikon-kaksi blogiasi lukenut. Alkuun onnittelut LOISTAVASTA nimestä. Meidän oma Astrid on pian 2-vuotias. Jos nimi on enne, niin loisto pimun saatte:) Hurmaava nimi mielestäni..täällä Suomessa aika harvinainen..tosin niin taitaa olla sielläkin, vaikka enemmän sitä perää nimellä.
  Sitten kiitos blogistasi! Kuvasi inspiroivat minua! On myös kiva lukea Tukholman vinkkejä, sillä sinne on pakko päästä vähintään muutama kerta vuodessa..sen verran parempi meno ja inspiroivampi tunnelma siellä vallitsee kun täällä kotona, Åbossa!
  Kiitos ja onnea ja jatkoa odottelen!
  /Veera

  VastaaPoista
 2. Hei Veera ja kiitos mahtavasta kommentistasi!
  Tosi tosi mukavaa että tykkäät blogistani ja myös että kommentoit, et arvaakaan miten iloiseksi teit tämän bloggaajan!!!
  Eikö olekkin mukavaa että tukholma on niin lähellä? Tykkään tosi paljon täällä asumisesta, mutta sitten tykkään myös tosi paljon Åbosta. Sinne muuten täällä parhaillaan suunnitellaan viikonloppumatkaa...!

  Kaunista syksyä sinulle ja terveisiä teidän Astridille, jolla on myös maailman kivoin nimi:)

  VastaaPoista