perjantai 28. lokakuuta 2011

ameriikan mantereella

tismalleen vuosi sitten tehtiin miehen kanssa syyslomamatka amerikkaan.
matkasta jäi mieleen paljon, päällimmäiseksi syksyinen ilma ja kirkkaan sininen taivas, rodeo ja halloweenin vietto, jättimarketit ja niiden tavarapaljous sekä ilmassa leijaileva rasvan haju. ja voi sitä ruoan määrä, huh! housut puristivat jo muutaman päivän jälkeen ja muistan ihmetelleeni miten nopeasti roskaruoasta voikaan turvota. sepäs ei kuitenkaan ollut se hampurilaisten mättäminen vaan meidän pieni Astrid joka siellä ilmoitteli tulostaan!
kaikenkaikkiaan mahtava matka jota on mukava muistella näin jälkeenpäin. nostalgiapuuskassa oli ihan pakko laittaa paljon kuvia. arvaatkaapa onko niitä otettu muutama lisää?

/ we travelled to usa exactly one year ago. it was really a wow-experience for me with rodeo, wal-marts, halloween and flea markets with all the stuff. and the food...oh my! i don`t think i have ever eaten so many burgers in eight days in my life and felt really fat just after couple of days. well, it wasn`t the hamburgers, it was our Astrid who made my jeans feeling too small.
great trip with lots of great memories. and yeah, loads of pictures as well!

2 kommenttia:

  1. Murray, Kentuckey. Vi ses nog igen.

    VastaaPoista
  2. Nää kuvat tiivistää upeasti ton matkan! Syksyn tullen meilläkin on pyörinyt mielessä pecan pie, kurpitsankaiverrus, rodeo, hampurilaiset ja hauted corn maze. Mahtava reissu ja ihanaa kun sen sai jakaa teidän kanssa! :) Kaish

    VastaaPoista