torstai 1. syyskuuta 2011

koti osa kaksi


meillä kotona on paljon läjiä: kirjoja, lehtiä, vaatteita, hoh-hoijaa. kirjahylly puuttuu edelleen (ratkaisisi suurelta osin läjäongelman), ja seiniltä puuttuvat edelleen taulut, ne taulut...
jos saisin vaihtaa jotain niin ekana lähtis eteisen ja keittiön lattiat valtaava rumanbeige muovimatto.
koska vuokra-kaksiossa ei kannata tai saa alkaa lattianvaihtoon, niin saatetaan joko a)hankkia isohko matto tai b)ihan vaan keskittyä taulunkehysten hankintaan. enemmän säilytystilaakin olis kiva juttu, nykyisillä mennään aika ahtaasti.
keittiöstä tykkään kyllä muuten, ja sen Bumling-lampusta. ja makkarin turkoosista tapetista. ja levysoittimista. ja pianosta. ja postinkyttääjästä, vaikka se välillä repiikin tärkeät kirjeet silpuksi.

kodin tämänhetkinen taide ylhäältä lukien:
minun ja miehen keltaiset potretit tältä keväältä, piirtänyt kummipoika Leo 5v,
grafiikanlehti/Inka Yli-Tepsa,
mona lisa-kortti à la monty python,
serigrafia Jenni Tuomisen
sekä
El Luchador joka ostettiin ameriikanmatkalla täältä.

/i like our home but we have still have to get some small stuff done. like buy a proper shelf to books and other things, and get pictures on the wall. if i could change something it would definitely be the ugly plastic floor at the kitchen and the hall. because we live in a rented apartment, changing a new floor would be too big project. well, at least we got new wallpapers, that`s something! i love the turqoise-one in our bedroom.

3 kommenttia:

 1. Heips, tuli mieleeni juttu että meidän koulun keramiikanluokassa on monalisa taulu sellanen a4kokoinen ja hianot on kehykset. Uudet oppilaat ihmettelevät aina että a) onko se aito b) onko ope sen ite maalannut... Ja arvaa mitä ope vastaa?

  VastaaPoista
 2. On kyllä veikeän ja tyylikkään näköistä, kas. :) Nyt tuli himo saada itellekin tuo Bumling kultaisena!

  VastaaPoista
 3. AnniHoo: no tietty teillä on aito mona lisa!

  hr: kiitos! olis ihanaa jos sais ikioman kämpän niin sais tehdä uusiks ihan koko asunnon, mutta enpäs mä kehtaa valittaa. kulta-Bumling tuli kotiin miehen mukana, mistä lie löysi. on siinä kyllä aika kiva muotoilu.

  VastaaPoista