perjantai 30. syyskuuta 2011

korui


sitä on ollut niin töissä ja niin väsynyt ja niin raskaana ja niin seli seli ettei ole ehtinyt omia paljon koruja miettiä saati duunailla. ennen niitä sentäs syntyi hups tosta vaan.
kun nyt kerrankin saan nauttia kokonaisen vuoden kotona olemisesta niin taitaa olla jo korkea aika ryhdistäytyä ja laittaa korupaja pystyyn. kivointa on ehkä kaivaa tavararasiat ja -laatikot pitkästä aikaa kätköistään ja vaan inspiroitua kirppiksiltä löydetystä materiaalista!
salainen haaveeni on oma pieni kauppa, ehkä aluksi täällä blogissa? saa nähdä miten vuosi sujuu.

kiinalaisista muovipalikoista on tulossa simppeleitä riipuksia ja hepat pääsevät laukkaamaan blingblinghörhö-kaulakoruihin.
 /i`ve been so much this and so much that so i haven`t really have time to make my jewellerys. buah.
now, when i finally get to be at home all year and take it easy with my baby, i think it`s time to get jewelleryfabric back to its feet. the thing i like most is to take out all the material and just get inspired! my secret dream is to have a small shop where i can sell my own creations. well, we`ll see how this year goes!

5 kommenttia:

 1. Joo, kauppa ehdottomasti pystyyn! Noi valkoiset hepat on hienot, meinaatko niistä tehdä kaulakoruja? :D

  VastaaPoista
 2. Korukauppa kuulostaa ehdottomasti hyvältä idealta. Sitä paitsi ylimmäisen kuvan korut ovat syötävän upeita =) Vaadin korukaupan perustamista ;)

  VastaaPoista
 3. jes, täytyy se sit perustaa, kiitos kannustuksesta :)
  hr: hepoista tulee kaulakoru, kyllä vain!

  VastaaPoista
 4. Heipähei, Aniliini tässä! Löysin kivaan blogiisi Kanelimaan kautta - joko korukauppa on perustettu :) Tahtoo!

  VastaaPoista
 5. hei Aniliini!
  tosi mukavaa että löysit tänne! veikkaan että korukaupan perustamisessa saattaa mennä tovi jos toinenkin, kummasti se ne vapaahetket hujahtaa kaikkeen muuhun... mutta saa noita koruja tilattua vaikka meilitse! ja kunhan saan korupajan pystyyn niin laitan uutuuksista blogiin kuvia! eli jos joku koruista kiinnostaa jo nyt niin pistä mulle meiliä :)

  VastaaPoista