lauantai 13. elokuuta 2011

voihan vaatteet!

twist and tangon ohut kauluspaita napeilla,
perfekt!
elämässä tulee vastaan asioita, sellaisia joita ei todellakaan tule ajatelleeksi ennekuin niihin törmää. 
imetys ja siihen sopivat vaatteet on yksi niistä: kukaan ei ikinä maininnut että yhtäkkiä vips vaan yli puolet vaatekaapin sisällöstä on käyttökelvotonta kamaa. ja mistä kranttu löytää niitä tosi kivoja imetysvaatteita, sellaisia joissa ei näytä tätimäiseltä ja joissa voi säilyttää oman tyylinsä? 
vaatemerkkejä löytyy, mutta tyyli pitää jotenkin saada oikeanlaiseksi. tarvitsen siis kivoja kietaisupaitoja sekä yläosia joissa on vetoketjuja, nappeja ja neppareita oikeassa paikassa, äkkiä!
tää vois ehkä toimia?
vinkkejä otetaan hyvin  h y v i n  kiitollisena vastaan.

/i have a huge problem with my clothes which i suddenly can not use because of nursing. hints for fine nursing clothes, anyone?


4 kommenttia:

 1. Katoppa tänne: www.missymom.fi Sieltä nettikaupasta löytyi kivoja paitoja esim. hihaton MANGO jota voisit käyttää villatakkien kanssa...
  Sisko täällä surffailee... Haleja!!

  VastaaPoista
 2. Sepä! Se on tosi ongelmallista. Kun lopetin molempien lasteni imettämisen, olin salaa onnellinen kun pystyin taas käyttämään vanhoja tunikoita. Yritin ostaa edestä napitettavia tunikoita, myös yöpaidoiksi. Toinen hyvä juttu olivat h&m:n mustat perusimetyspaidat, jotka eivät varsinaisesti näytä imetyspaidoilta. Niiden päälle pystyi laittamaan neuleita tai joitain kivoja huiveja. Käytän paitoja vieläkin joskus, vaikken enää ketään imetä. :)

  VastaaPoista
 3. moi. yhdyn hr:n kommenttiin: hanki hyviä perus imetyspaitoja tai -toppeja, simppeleitä ja perusvärejä (musta, valkoinen, harmaa). kun imetät, voit riisua sen päälläolevan paidan, kunhan alla on imetyskelpoinen. lisäksi päälle voi laittaa kaikkea napillista, nauhallista, napitettua.

  kun imetys loppuu, maito-vaatteista haluaa taas luopua ja kroppakin taas muuttuu hieman, joten liikaa ei mielestäni kannata satsata imetysvaatteisiin. osa kuitenkin jää pyörimään, ja jatkaa imetyksen loputtua mukana matkassa.

  VastaaPoista
 4. suurkiitos vinkeistä! ja onneks on myös olemassa alaosat eli taidan myös satsata värikkäisiin trikoisiin :)

  VastaaPoista