torstai 18. elokuuta 2011

vauvanvaaterumba


...tai pikemminkin samba, vauvanvaatteet saavat niin hyvälle tuulelle! kuosit, värit ja materiaalit sekä se että kaikkea voi yhdistellä iloisesti, toisin kuin omassa "musta musta on hyvä perusväri"-pukeutumisessa, on tosi nastaa! miinuspuolena on vaatteiden lyhyt käyttöikä, mutta hei, kierrätyskin on hauskaa! merkillä ei niin väliä, meillä yhdistellään omia lapsuuden retrovaatteita lahjaksi saatuihin, perittyihin, kirppislöytöihin, itse tehtyihin ja välillä ihan uusina ostettuihinkin.

/ it`s extra fun to have a baby when there are so much fine clothes for babies to have and colours and materials to combine. we use clothes from my childhood, second hand clothes and gifts we`ve got from friends and family.2 kommenttia:

  1. Tosi hauskoja kasoja ja yhdistelmiä! Sitten on tietenkin se käytännöllisyys: onko kestovaippa, entä reidet ja puomut, lepattaako liikaa, roikkuuko, pinnaako,...?! Vauvalle ei kuitenkaan halua laittaa epämukavaa. Siksi oma mielipidekin muuttuu nopeasti. Kaikenkaikkiaan hauskaa puuhaa, varsinkin, kun on kirpparit, tuunaus, neulonta, ... :)

    VastaaPoista
  2. no niinpä, käytännöllisyys on kyllä ykkönen. ärsyttää kun jokut tosi kivat vaatteet (etenkin ne retropotkuhousut) onkin joko liian pieniä tai muuten vaan hankalia. tällä typyllä on vielä niin iso jalka että potkuhousuissa luultavimmin se jalkaosa jää ekana ahtaaksi, vaikka muuten vaate sopisikin. no, ne osat voi leikata pois tai niistä hankalista vaatekappaleista voin sitten tehdä vaikka vaippoja tai tilkkutäkin!

    VastaaPoista