perjantai 26. elokuuta 2011

grönan

me otettiin Lilan esimerkistä mallia ja käytiin siskon ja lasten kanssa tuulettumassa elokuisessa huvipuistossa. Gröna Lundissa oli pienet jonot, aurinkoa ja hattaraa, ja tämä äiti pääsi kunnolla kirkumaan ja sekoittumaan extremeissä ja twistereissä. maito taisi muuttua piimäksi, mutta olipas meillä hauskaa!

/we did like Lila and went to amusement-park today. it´s low-season in august which is so nice! AND i got to scream in roller coasters, so great!

3 kommenttia:

  1. Oli ihanaa ja vieläkin pyörryttää!! Kiitti vaan kannustuksesta, Extreme oli juu aika kamala korkeanpaikankammoiselle!! Ensi vuonna uusiksi!!
    Terkkuja sisko ja sen lapset

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut nettiongelmia (otettiin taloyhtiön oma laajakaista haltuun ja sen muuttaminen langattomaksi aiheutti pitkän nettikatkon!
    Mutta nyt nautitaan langattomasti ilmaisesta netistä!). Nyt ymmärrän miksi sun blogista on blogattu mun blogiin - kivaa! Sain uusia bloggaajia :D Syksyssäsi on ihania vaatteita, mielettömän hienoja kuvia, ja aivan ihana tuo cd-soitin, ja miten kivan kankaankin olet bongannut tuhon lastenvaunujen suojaksi! Niin raikasta katseltavaa! Terkuin, Lila

    VastaaPoista